Avariid!!

Discussion in 'Jutud' started by k@LJU, Okt 12, 2008.

  1. oPpL22

    oPpL22 New Member

    370
    0
    0
    avariisi pole juhtunud aga on roller kohapeal ümber vajunud freedol:Dthui thui thui et ära ei sõnuks:D
     
  2. OneWheel

    OneWheel New Member

    296
    0
    0
    Nüüd meenus siis veel üks naljakas juhtum :lol: .Oli siis vaja minna Paidesse sõitu tegema(mopeedijuhilube), tegin sõidu ilusti ära kõik vinks vonks,parkisin rolleri(sr-i) parklasse ära ning läksin sisse lube kätte saama,samal hetkel kui küsiti andmeid üle vaatasin korraks välja(korralikult tuuline ilm oli ning hark oli kah kõver) kukkus roller pikali, mina siis panin välja ajama üle õla ütlesin veel et kohe olen tagasi, inimesed vaatas veel et mis nüüd juhtus :lol: .Tõstsin rolleri püsti(heebel murdus ära ning paar kriimu) ning läksin sisse tagasi.Sain load kätte, läksin siis uuesti rolleri juurde, panin load istme peale ja vopstii tuul viis load minema :lol: :lol: jooksin siis neile järele(päris kaugele lendasid :lol: eks nii mõnigi sai naerda :lol: :lol: ).Lõpuks kõik laabus ilusti 8) .
     
  3. ktm777

    ktm777 New Member

    1,749
    0
    0
    Ma tõmbasin üle asfaldi peal. Lasin põlved maha :lol:, rolleri lükkasin kuidagi külili ja pärast vaatasin polnd ühtegi kriimu peal, aint põlved verised :lol:
    Kuskil peaks video ka olema sellest:D
     
  4. dannukas

    dannukas Active Member

    1,044
    0
    36
    Ma lasin tsinsuga ringi,kui keegi karjatas midagi...vaatasin vasakule,paremale ja siis märkasin ees järsku liiva asvaldi peal,kohe esipidur blokki ja külili :lol:
     
  5. 7hp

    7hp Member

    290
    0
    16
    Mulle jooksis eelmine suvi koer ette, mingi 40km/h sõitsin sel hetkel, pea laiali otas :lol: :lol:
    Koeral ei juhtunud vist midagi, siiamaani elab ja sündmuspaigalt jooksis minema nagu ei tea mis asi.
    Rolleril palju ei juhtunudki, esigondel puruks, küljepeal kriimud jne.
    Teine kord oli selle talve alguses, mõtlesin, et lähen viimast korda rolleriga kooli, koolis olled hakkas lund sadama ja 30 meetrit enne kodu, teeotsas see juhtuski.
    Libisesin küll päris pikalt perseli aga endal ei juhtunud midagi peale selle, et püksid said märjaks. :lol: :lol:
    >Rolleril küljel päris mehised kriimud ja esimene vasakpoolne suunatuli puruks. :-x
    Muidu on tore :p :p :lol: :lol:
     
  6. MyTsinu

    MyTsinu New Member

    456
    0
    0
    eile proovisin kahekesti rolleriga esimest korda sõita ja panin peaaegu teelt välja õneeks sain veidi ennem seda pidama
     
  7. -Street12

    -Street12 Member

    224
    0
    16
    Sõitisn siis eile autole tagant sisse mehed väljas kohe, inimesed vahtisid et mis toimub.Õnneks olid noored mehed menti midagi ei kutsunud kiirus ka eriti suur ei olnud, roller, auto ise korras kõik aga junni võttis küll jahedaks.
    Ütlesid veel et ära pabala.SEEGA ÄRGE SÕITKE PERSSES AUTODEL 8)
     
  8. Silverr

    Silverr New Member

    298
    0
    0
    Ma sõitsin Neosega mööda mingit küla teed ja rsk kanad jooksid ett ja libe oli ka keerasin lihtsalt muru peale ja esiratas libises lihtsalt ära.
     
  9. climatix

    climatix New Member

    24
    0
    0
    ei tea kas see päris avarii on aga sain sõidu ajal nõelata mesilaselt , ikkagist peaaegu käisin aga õnneks kiirus oli väike ja teel polnud liiklust :lol:
     
  10. kapa123

    kapa123 New Member

    643
    0
    0
    Eelmine suvi sõitsin ja siis järsku hakkas haigelt kõvasti vihma sadama ja siis enne ringteed oli mingi ränk libe koht ja vajutasin esimest pidurit kuna tagumine ei võtnud üldse ja laksti külili, ise libisesin veel migni 10m edasi ja roller libises migi 20m 8) Mõned kriimud tulid aind gondlitele ja endal oli aind puus valus migni 2 nädalat, kiirus oli ka vast mingi 70km/h :lol: Teine kord tõmbasin üle, ei uskund, et stock masin nii lebolt tagale tuleb ja siis järsku olin tagarattal ja olin jalgratta piduritega harjunud niiet vajutasin esimesi pidureid ja üle ma olingi 8) :lol: tagatule klaas läks puruks ja sumpsil mingid väiksed kriimud ning põhja gondlil.
    Krosseriga olen ka külili pannud talvel ikka väga palju, aga see haigelt mõnus :D:D ratas kerib haigelt ringi jne perse taga käib igasse ilma kaarde ja siis kui külili paned siis mõnusalt libised edasi, aga noo valus õnneks pole olnud, pigem lõbus. :lol:
     
  11. karl m.

    karl m. Member

    52
    0
    6
    paar suve tagasi lasin oma esimese rolleriga mis oli hiinaime, mingi 30-40km/h sierrale tagarattasse :lol:
    täitsa lõpp noh mu rolleril väga midagi ei juhtunud peale selle et ta maha kandmisele läks kuna ei viitsind remontida, aga sierra juht sai küll mõnusad mõlgid+ ilukilp ribadeks, pidin siis 500kr maksma, läks mõlkide välja peksmiseks ja uue ilukilbi peale :D
    endaga ei juhtunud midagi, käsi oli marraskil veits.
     
  12. brain14

    brain14 New Member

    590
    0
    0
    ah yks kord sai tokule alstud täiepasaga ja tuli tuul ja lendasin kraavi vedas et ise terveks jäin sest kohe kõrval oli lehm. täitsa jube. sellestpeale ma enam tokul ei käi :)
     
  13. remito

    remito New Member

    96
    0
    0
    Pimedas läksin kurvi, aga tee ääres oli koht mis oli liivane. kiirus oli mingi 40. lenks käi risti ja oligi valmis. ise käisin maha ja roller pani edasi. midagi hullu õnneks ei juhtnud . rolleri paremal küljel olid ainult kriimud ja endal põlved lõhki, millest seal aru ei saanudki.
     
  14. RolluTuju.

    RolluTuju. New Member

    10
    0
    0
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
     
  15. matu003

    matu003 Active Member

    1,112
    0
    36

    selles on sul öigus et blondiine ei tasu lenksu lasta eriti,enda kogemustest tean öelda,üks söitis vastu puud ja teine tegi avarii ja söitis autole parklas sisse :roll:
     
  16. minim2gnus

    minim2gnus Active Member

    4,026
    3
    38
    Nii, tegime siis sõbraga võidu, mul oli Quad, sõbral roller. Vahetasime ära ja alustasime sõit, atv-ga sai läbi metsa. Mina tulin teepealt, kui jõudsin peaaegu finishisse. Siis jõudis sõber Quadiga mulle umbe 60km/h ette keerata, ja mul ei olnud muud mõtet kui vajutada esipidureid, sest tagukaid polnud. Ühsõnaga, oli meelest läinud, et tal jääb gaas peale. Ning tulemust võid ise juba arvata. Kruusapeal 60km/h essakad põhja ja vasakule küljele. Ise verine , rolleril mõnusad armid:D Sõber naeris:D


    Olen rolleril kaasõitja ka olnud ja muru külli pannud:D
     
  17. Karl1996

    Karl1996 New Member

    9
    0
    0
    Rolleriga vähe sõitnud ja siis sai suht väikse hoo pealt vajutatud esi pidurit (nh jalgrattaga harjunud, rolleriga olin siis vähe sõitnud) kunstmuru peal ja kohe külili ära ja rangluu murd :( , siis veel Rk mälestussõidul olin sõbral taga ja ees mingi vend vajutas pidurid plokki ja me sõbraga panime tagant sisse ja käisime üle . Üks suht naljakas lugu veel, et sõber oli taga siis metsateel sõitsin suht normaalse kiirusega ja mingi lohh oli pannud nööri ühe ja teise puu külge kinni ja me panime otse sinna sisse :D:D siis sõber lendas kuidagi üle minu ja jäi püsti :D ise kukkusin rolleriga küllili . Vot siuksed lood on juhtunud
     
  18. maarjokas

    maarjokas New Member

    383
    0
    0
    Mälestussõidul panite täpselt minu eest üle noka, ma sain õnneks pidama :lol:
     
  19. TURBOon-

    TURBOon- Member

    789
    0
    16
    Eks mõni mats ikka on olnud.
    Mõni aasta tagasi sai suve keskel nokitsemist vajav hiina atv ostetud, sai kõik korda tehtud ja sõidule mindud. asfalttee peal oli auk, mis lenksu käest tõmbas. Sõitsin kraavi ja atv pani päris mitu korda üle nipli nii hullult, et raam oli nii kõver, et ei hakanud enam isegi taastama.

    jällegi siis paar aastat tagasi tulin talvel Atv'ga suht korraliku hooga külg ees kurvist välja, tahtsin Atv'd otseks pöörata, aga Atv ise arvas, et seda pole vaja. Niisiis ei saanudki otseks ja panin teelt välja. Endal midagi ei juhtunud, atv oli külili; lükkasin masina uuesti nelja ratta peale ja sõit jätkus.

    Eelmise aasta mai kuu sees tulin sõbra juurest atv'ga. Tulin mööda kruusateed ja olin mõttes. Millegi pärast tahtsin umbes 60 km/h kiiruse pealt külge ette tõmmata :eek:
    Hästi see ei lõppenud. Atv'l lenks kõver, esipiduriheebel murtud, tagasild kõver. Mul endal olid põlved ja käed katki+jope ja püksid katki.

    Sügisel pöörasin rollerit asfaldi peal ümber, ühes kohas oli natuke liiva/peent killustiku ja just siis vajutasin gaasi, kui tagaratas selle liiva peal oli. Rolleril tõmbas külje ette ja lendasin külili. Rollerile tulid mõned kriimud ja mul endal oli põlv verine.
     
  20. Typhoon

    Typhoon Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

    2,208
    0
    36
    Et oli niimodi et sõitsin kristiines vihmase ilmaga suht märg oli mingi sibul kiirendas ees ja tüüp äkki pani pidurit ja ma panin tagant sisse talle ma oleks peaaegu pealt minema lennanud aga õnneks ei lennanud lõpetasin jala valuga 2 päeva ei saanud käia aga lõppes hästi ei kutsutud menti maksin natuke raha ja oligi kõik kõik see selle ilma pärast kiivri klaas oli ka udune ei näinud sittagi välja eriti häguselt aint .
     

Jaga seda lehte