Soovitage Sr50r'ile survekat

Discussion in 'Soovitused' started by sr50r07, Sept 17, 2011.

  1. sr50r07

    sr50r07 New Member

    3
    0
    0
    Soovitage survekat siis, algus muneb täiega ja karpa timmimisega seda paika ei saand.
    All on reverse, 5g rullid, ülejäänd stock ja piirajad maas. On üldse survekast selline asi või midagi muud. Jagage soovitusi ja inffi siis! 8)
    Probleem on just siis kui lased hoo maha mingi kümne km/h peale ja siis paned gaasi. Kõva minek tuleb alles paari sekundi pärast ja kui kiirus on umbes 20km/h

    Tänud ette ära juba! ;)
     
  2. Smart49

    Smart49 Member

    607
    0
    16
    asi võib sidurivedrudes ka olla.Stock sidurivedrude ja survekaga peaks asi tglt timmis olema.
     
  3. sr50r07

    sr50r07 New Member

    3
    0
    0
    Ei ole, sidurivedrud on sitaks jäigad, peab ikka palju gaasi panema enne kui haakub. Mul ennem tsinsuga võrreldes nagu tsinsul polekski sidurivedrusi olnud, kohe haakis. See tuleb just siis kui suurema hoo pealt pidurdad hoo hästi väikseks ja siis minema hakates üldse ei liigu paar sekki ja alles siis tuleb kõva jõud alles. Tahaks tagal harjutada, aga teeb mulle booo aint ja kogub ennast kuni 20km/h :D. Alates 20 pealt on kiirus liiga suur juba esimest korda harjutamisteks.
    Andke veel nõu! :p
     
  4. Smart49

    Smart49 Member

    607
    0
    16
    pane mingi s6 strong peale siis.
     
  5. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Ega kui tagal tahad harjutada, siis ma soovitaks sul peale panna strong surveka, ning hoopiski väikse hooga veeredes( umb jalakäija kiirus max,nii et sidur pole haakunudki) ja siis gaasi anda ning siduri haakudes taha tõmmata.
     
  6. sr50r07

    sr50r07 New Member

    3
    0
    0
    mhm, ma jalakäija kiiruse pealt harjutangi, aga see kiirus on just selline sidurivedrude piiripeal, kus vahepeal on haakund ja vahepeal pole ning siis kui on, siis ei jaksa minna ja hakkab koguma ennast.
    S6 strong sobiks siis või, aga malossilt mis värvi umbes oleks sama või mis soovitate? Sidurivedrud ka siis jäigemad ja mis värvi jällegi?
     
  7. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Malossilt punane, sidurivedrude kohapealt eriti öelda ei oska, mulle räägiti et kollased on kõige kangemad saadaval aga ikkagi ei haagi seal maal kus ma tahaks.
    Muidu on kollastega mõnusalt kerge, väga kerge on tunda kui sidur lahti laseb, pöörded lihtsalt kukuvad tühikäigule ja masin jääb tuksuma.
     

Jaga seda lehte