Milky Suzuki DR125 96´

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by milky, Sept 14, 2011.

  1. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    kodutöö selles suhtes, et kulumaterjali (piduriklotsid, kett, hammasrattad, rehvid, õli ja õlifilter, õhufilter) hind tuleks alati uut ratast vaadates kokku lüüa ja hinnale juurde liita.
     
  2. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    noja seda ikka aga no lihtsalt hämmastas see, et klotsid on samasuured umbes nagu mingil rolleril ja klotsid on sellise hinnaga,et halb hakkab:D kui ei saa odavamalt siis otsin mingid sarnased ja modin ümber(mingid suuremad klotsid millel piisavalt materjali,et ümber ehitada, kunagi ühele rollerile sai küll ise mingid ketaspiduri klotsid ümber tehtud:D) kuni siiani on isegi hästi läinud, keti leidsin sama sammuga põllutarvete poest juhul kui vaja peaks minema, hammakad pelavad veel küllalt kaua, õlivahetus läks mingi 14 evrot ja gripid ka 10 nagu veel sellesuhtes verd ei situ:D aa tagatuli 4evrot aga no ilmselt lisandub veel:D
     
  3. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    põllumajanduslikuks otstarbeks mõeldud kett ei pruugi kesta, hoiatan ette ära.

    piduriklotsid sinu siklile algavad 10.50-st ja kõige kallimad mis leidsin on 24 eur.
    keti peaksid leidma juba 20 euriga. hammakad ma pakun et tagumine ca 25 ja esimene mingi 10-15.

    see on ses suhtes hea motik et sellele on praktiliselt kõiki vajaminevaid juppe saada, alustades nukaketist ja lõpetades sadulakattega, ja väga kallid hinnad ei ole.
     
  4. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Ma ei saa aru kust sa nii odavalt leidsid?:D motovaruosades ütles Ees: 24,30 € Taga: 19,20 € aga no otsing käib edasi, aga ajutiselt teen tagumised korda.
     
  5. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    mina vaatasin wemotost, võin sulle sealt tellida ka kui suurem kogus. asjad jõuavad suht kiirelt kohale ka sealt, kui on laos siis nädalaga kohal.
     
  6. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    kindlasti võtaks kampa, kui seal hea hinnaga siis vaataks veel mis vahetust tahab:D
     
  7. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Vahetasin ära gripid, aga ühe poolega oli tükk tegu kuna ta oli nagu liimitud sinna:D, tagupidurid sain kah omadega jonksu, tuli välja, et klotsid murdusid pooleks kui see trummelpiduri n.ö support lahti tuli ja ringi peale tegi. aga lasin klotsid tagasi kokku keevitada, nagu uus:D
    [​IMG]
    aga nüüd need klotsid kokku tagasi keevitatud.
    üks ilusam pilt ka tsikklist
    [​IMG]
    õlivahetus
    [​IMG]
    nüüd tuleks sadulanahk ka ära lappida/uus lasta teha ja uus kett ka vist
     
  8. m3hka

    m3hka New Member

    37
    0
    0
    Väljalaskega võiksid midagi peale hakkata,jubedalt hakkab silma :roll:
     
  9. Aquila VI

    Aquila VI Member

    67
    0
    6
    Tahtsin just seda sama öelda, tundub ilge jurakas seal taga :roll: .
     
  10. RolleriKaspar

    RolleriKaspar New Member

    528
    0
    0
    mis õli sisse läks?
     
  11. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    ostku mult sportpütt ära :D
     
  12. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    ostaks küll, aga no siis ei usu elusees keegi, et see 50cc on:D praegu hea vaikne, pole rohkemat vaja ikkagi.
    hmm poolsünt, viskoossem kui originaalis soovitati. täpselt peast ei tea:D
     
  13. WrcLada

    WrcLada New Member

    94
    0
    0
    rolleri piduri klotsid ei istu sisse ?
     
  14. cc150

    cc150 New Member

    34
    0
    0
    Ohoh, minu vana võrr on siin. Mootor ajas mul sinist suitsu ainult siis välja, kui karjääris ikka pidevalt põhjagaasiga sai sõidetud ja siis kuumenes üle. Ketrasin ta uuesti käima ja siis lasin sekundiks-kaheks piirajasse. Niisama ta mul küll ei tossanud. Teise püti paneks mina esimese asjana peale, kuna see on ikka liiga labidas. Kaalub palju ja väljalaset ka piirab, vaiksemaks saab alati teha. Otsi kusagilt mingisugune krossiendurode õhufiltri svamm sisse ka siis, vana on suht sama tihe nagu tavaline poroloon.
     
  15. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    kui sumpa ja õhupuhasti mõlemad ära teha, siis äärmiselt soovitatav oleks ka teine nõel ning suuremad düüsid (2tk, main ja pilot).
     
  16. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    jah, see õhupuhasti oli jah õhtus omadega, aga ma arvan et eriti seal enam midagi tegema ei hakka, üritan tal sellised kulujupid ära vahetada, õli olen ka kontrollinud, seda ta küll ei võta, ainuke asi kus ta kaob on klapikambri kaane vahelt, sinna uus tihend või saab kinni pingutada. Mingi aeg peaks dokustaadid ka saama ehk ja siis vb millalgi müün edasi, tahaks siiski autot endale eks näis mis aeg toob, tglt ei tahaks edasi müüa kuna ikkagi suht mugav agregaat. 1 juulini võiks hoida aga no sealt edasi enam kindlalt liigelda sellega ei saa, vähemalt teedel mitte. aa ja vb isegi summuti tuleb uus kuna avastasin, et selle leegitoru liitekoht on omadega piiks. rallitaja, palju sa oma summuti eest ikkagi tahaks?;D ja düüs on tal suurem sees kui originaalis vist.
     
  17. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    ma annaks sel nädalal 15-ga ära. leegikat vb pead kohendama et külge sobiks.
    kui vaja peaks olema, siis suht lihtne on teha vaigisti ka sinna sisse, et ei lärmaks. kuigi minu rattal oli jumala kuss kuni 1/4 gaasist, sealt edasi hakkas alles häälitsema.
    post jääb su kanda või tuled ise järele, mul vahet pole.
     
  18. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    krt, jama mõtlesin, et võtaks ära(sumpa) aga täna hommikul sai kiiruga sõidetud ja mulle tundud, et sidur libiseb, kindel pole aga selline karvane tunne on, niiet seda vist vahetama, peaks tglt õli nuusutama ,et kas on sidurikärsakas seal või ei, aga kardan, et on, aga kuidas seda seletada, et kui käik sisse panna(1) siis ta nagu hüppab kohapealt minema veits, sidur nagu ei tohiks haakuda, sest kui veel peale keerata siis hakkab libisema, vähemalt mulle tundub
     
  19. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Nii nüüd natuke üle 500km sõidetud, siiani pole probleeme olnud, aga hiljuti läks üks kodar katki, tuleb see uus sebida muidu hakkavad järjest kodarad puruks minema. siduri sain timmi omadega, enam sellega pole jama olnud. Tippkiirust sain karpa timmimisega 110 spidomeetrisse(täitsa timmis veel pole). Nüüd kui uue kodara saan siis tagaratas alt ja panen ka parema kärna taha. esipiduri klotse pole siiani saanud, aga tuleks siiski hakata rohkem otsima, varsti toon dokumendid ka üleelmise omaniku? käest ära :p siis kui tuleb kõik masinad arvele võtta, võtan ka selle arvele ja müün edasi :| sest tsikli lube ma ei viitsi veel tegema hakata.
     
  20. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    imo sellise masina pärast lube tegema minna on ka natuke naljakas, oleks siis et tegu põhimõttelise ja sügava motohuvilise või ming räme uhke masinaga, siis oleks load kõpsti taskus, aga doktor125 on jah mannetu.
     

Jaga seda lehte