Milky Suzuki DR125 96´

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by milky, Sept 14, 2011.

  1. jott

    jott New Member

    1,489
    0
    0
    Silma järgi ei panda ju sõlmede korrasoleku diagnoosi kulla mees. Ahjahh, mis ma ikka seletan, kahju, et mootorit korda ei tehtud, nüüd tuleb sellest puhas ja särav, aga rikkis südamega kasutu asi :|
     
  2. Aquila VI

    Aquila VI Member

    67
    0
    6
    Kui 6-s juuni on sul esitlus siis pead küll tempot tõstma :D . Mis esitluses täpsemalt nõutud on? Kas tsikkel teha lihtsalt välimuselt ilusaks või teha ikka asi sõidetavaks ning kes üldse hindajaks on, mingi spetsalist :D?
     
  3. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Eks ta ole jah, kiire on, aga no peab jõudma. tglt see töö ongi selline, et ma näitan, et oskan teha midagi oma kätega, ma ei oska seletada noh. tegelt ei ole seegi oluline, et ta täitsa valmis saab, peab olema näidata et on tehtud asju. Hindajaks on mingid õpetajad, täpsemalt pole viitsind veel süveneda.
     
  4. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Rikkis ei ole ta veel minukäes olnud! Ja küll ma jõuan selle südameni kah lõpuks aga hetkel ei jätku aega. Tegelikult ma hindan korda pendliga, vaatan kuidas ripub, üpris uus ja popp moodus. Tglt võid kukile mujale teemasse üle kolida, pole vaja sul mind õpetada, tean mis teen.
     
  5. jott

    jott New Member

    1,489
    0
    0

    Sel juhul oled sa seniilne. Mine loe, mida eespoolt oled kirjutanud. Sittagi sa tead mida teed :lol: Väljast tuleb ilus sile aga tegelikult on sisu saast.
     
  6. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Rikkis ei ole ta veel minukäes olnud! Ja küll ma jõuan selle südameni kah lõpuks aga hetkel ei jätku aega. Tegelikult ma hindan korda pendliga, vaatan kuidas ripub, üpris uus ja popp moodus. Tglt võid kukile mujale teemasse üle kolida, pole vaja sul mind õpetada, tean mis teen.[/quote]


    Sel juhul oled sa seniilne. Mine loe, mida eespoolt oled kirjutanud. Sittagi sa tead mida teed :lol: Väljast tuleb ilus sile aga tegelikult on sisu saast.[/quote]
    See lõpus jah ta puterdas, asi oli korrodeerunud pistikus, jättis kõrgel vahele. Sisu võib SINUARUST saast olla, arvad, et see mind kõigutab? Õlijärgi ta ei haisend, mingeid imelikke laginaid mootor ei teinud v.a kuskilmaal hakkas sidur libisema ikkagi, õli mootoris oli ka veids sidurilõhnaline. Kui sa arvad, et ma esimest korda mingit masinat putitan/ehitan, siis sa eksid, tegelikult ma tegin isegi tööd suvel, mis hõlmas karte, bagisid, atv-sid, niiet õpeta kuskil mujal teemas noori mitte ära tule siia oma niiöelda netiteadmistega kekutama. Vale puuall haugud. Netifoorumi järgi otsustad, kuidas ja kui hästi keegi midagi teeb? selgeltnägijate värki pole uurind? Äkki oled talent või midagi?(vaevalt). Pealegi olen paarkorda remontind ja proovinud suzuki GN125-te millel on sama mootor ja minu omaga seda võrrelda ei anna, võimsuse vahe on märgatav.
     
  7. jott

    jott New Member

    1,489
    0
    0
    Anna minna "spetsialist". :lol: Sinise suitsupilve mahajättev neljataktiline on raudselt igati töökorras ja muretsemiseks pole mitte mingisugust põhjust :lol:
     
  8. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    ega mootorit korda ilma mikromeetrite ja asjadeta ei tee, remondimanualis selgelt kirjas kus mis mõõtmeni kulunud võib olla. olgu tööpind kui tahes ilus, maksimaalne kuluvusaste võib olla ammu ületatud.
     
  9. jott

    jott New Member

    1,489
    0
    0
    Teda see sul huvitab, ta ju hullumoodi tehnikas kodus, et teab ka ilma igasuguste juhenditeta kuidas asjad käima peavad:)
    Mul on lihtsalt kahju tehnikast...
     
  10. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Siis mine ole eemal siit foorumist. Mida ma sul mõõdan seda kui ta ei lagise ju mitte mingit moodi. Autot ostma lähed siis hakkad kah mootorit lammutama ja mikromeetriga jälge ajama, et äkki on kulumispiir ületatud? Mine uuri teisi teemasid siin foorumis rohkem ja raiska oma postid sinna, ma olen kindel, et mujal on su tarka juttu rohkem vaja. Tglt sulle meelejärgi ei ole siin ükski teema, kõik teevad absoluutselt kõike valesti. Sooviks sinu saavutusi ja MEGA HÜPER täpselt ehitatud asju näha, siis ma lõpetan oma jahumise ära ja teen SPETSIAALSELT SINUJAOKS kapremondi ära, et su suur süda rahu saaks. :|
     
  11. Aquila VI

    Aquila VI Member

    67
    0
    6
    Jott lihtsalt manipuleerib, kui oleksid temale vastamata jätnud, siis ta ilmselt oleks leidnud mingi muu teema, kus skandaali luua :lol: .
    Ja jott miks sind huvitab kuidas keegi teine oma masinat ehitab, oled kerge maailmaparandaja :lol: ?
     
  12. jott

    jott New Member

    1,489
    0
    0
    Kuule, kui juba valed hääled mootorist tulevad on juhendis olevad kulumispiirid juba mitemekordselt ületatud ja asi ikka päris otsas. Sinu oma viskab sinist välja ja see on juba ohumärk, mida iga tehnikast hooliv omanik tähelepanuta kindlasti ei jäta ja uurib põhjuse välja. Sina sellele tähelepanu ei pööra, sest ütled, et hääled ju okeid. Ja ise väidad end tehnikaga kursis olevat :eek: Sinu käitumine viitab just vastupidisele.
    Kui lähen autot ostma ja see töötades ajab tagant sinist välja, siis pikka juttu pole, ma ei ostagi seda saani, veelvähem sellist, mis kahtlasi lisahelisid kõrva toob.
    Mind huvitab tehika ja tehnikast hoolivad omanikud, mitte sellised tainapead kes aravavad, et nad tehnikast midagi teavad.
     
  13. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Ok sorri, et ehitan, jätan pooleli.
     
  14. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Eile sain siis uued piduriklotsid ja uue siduri ka kätte, võibolla saab täna juba käivitada kah.
     
  15. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Tegelikult on kõik juba koos, aga istmenahk veel puudub.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  16. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    miks must nii tuhm ja rehvid pole vastava shine vahendiga üle käidud või uued
     
  17. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Must on tuhm, sest see on matt. Rehvid käin varsti ka üle, eks nad natuke mustad ka alles, enne esitlust teen suurema pesu võrrile, siis uued pildid ka.:D
     
  18. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Peaks enamvähem valmis olema, ainult uus starteri nupp ja timka:D
    selline ta siis on, pilt telefuuniga tehtud.
    [​IMG]
     

Jaga seda lehte