Aeroxil pole jõudu..mida vahetada?

Discussion in 'Help!' started by Karmps, Mai 26, 2012.

  1. Karmps

    Karmps Member

    311
    0
    16
    Ise arvan sama :) Kui mina selle karpa ostsin, siis sain koos selle kollektoriga ja nüüd uurisingi, et kui palju see rolli mängib.. Aga siis on selge :p

    Muide mingi siuke nöök oli ka selle karpaga veel, et kui mingi 100m kiirendad siis sureb välja:D ning siis laksid vänta ja mingi 10-ne laksuga käib jälle.. Ma ei tea kas asi on kollektoris või milles. Igatahes dellorto 17.5mm karpaga töötab perfektselt.
     
  2. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Pigem ujuk suht kinni kiilunud, 100 meetriga imeb karpa lihtsalt kuivaks ning ei tule peale piisavalt kiiresti. Laiali võtta ning ujukinõel puhastada.
     
  3. Karmps

    Karmps Member

    311
    0
    16
    Seda juba nii palju tehtud ja ujuki nõela sulgemis aset ka muudetud ja proovitud.
     
  4. jott

    jott New Member

    1,489
    0
    0

    Ooda-ooda, mismoodi küll see nõela sulgemisastme regullimine käib!? :eek: Oi pljääd, sa ei muutnud mitte ujukinõela sulgemisastet vaid keerasid täielikult kanni ujukikambri vajaliku bensiinitaseme. Pole ime, et nüüd kaks tilka ainult ujukikambrisse bensiini jõuab, kui nõel juba pealevoo sulgeb. Pole ime, et ei tööta. Mida sa näpid asja, mille tagajärgedest sa sittagi ei tea.
    Kuradi "spetsialistid" ikka! :lol:
     
  5. Karmps

    Karmps Member

    311
    0
    16
    No kuna algselt ujuk hakkas üldse tilkuma läbi, kuna tase oli liiga kõrge. Siis väänasin nö seda väikest plekki, mille otsas ujuki nõel ripub. Ja nüüd on ujukikamber kütust ikka täis. Kuna on katsetatud. Tegin ujukikambri tühjaks, lasin kütusel peale joosta ja võtsin ujukikaane maha, ning kütus oli kõvasti üle poole ja peaaegu servani.
     
  6. jott

    jott New Member

    1,489
    0
    0
    Sa parem räägi ikka sellest ujukinõela sulgumisastme reguleerimisest. See on küll asi, mis mind pööraselt huvitab. Ma ei ole elusees kuulnud, et seda reguleerida annab.
     
  7. Karmps

    Karmps Member

    311
    0
    16
    Nagu öeldud, siis see plekikõrv, mille külge ujukinõel toetub, kui seda plekikõrva väänata, siis saabki sellega reguleerida, kas sulgeb varem või hiljem.. POle kahjuks sobivat pilti, et paremini seletada.
     
  8. Myrakaru

    Myrakaru New Member

    4
    0
    1
    Miks üldse nii suuri karburaatoreid topitakse, kui reaalset suuremat võimsust sellest välja ei saa. Enamikel ajab isegi 16mm karburaator asja ära.
    24mm karburaatoril tuleks väiksemaid düüse proovida, et töötaks normaalselt.
    Kergemad rullid peaksid ka kindlasti olema. Sellel silindril peaks olema maksimaalne jõud ca 12 000 rpm juures. 6g rullid olid mul stock 50cc silindrile parajad multivariga - tõenäoliselt 7k-8k rpm seadistus.
    Õhukruvi täielikult kinni keeramisel võib tekkida probleeme käivitumisega, aga kui uputab keera rohkem lahti.

    Veendu, et liiga kuiva seguga ei sõida...

    Antud lingil dynodiagram 70'sel testitud karburaatoritest http://www.pedparts.co.uk/blog/yamaha-aerox-carb-comparison
     
  9. jott

    jott New Member

    1,489
    0
    0

    Tra küll, sellega ei reguleeri sa nõelklappi vaid ujukikambri bensiinitaset! Oi "spetsialistid"....
     
  10. Karmps

    Karmps Member

    311
    0
    16
    No ütlesigi ju et selle pleki väänamisega saab reguleerida kas klapp sulgeb varem või hiljem ehk siis olenevalt sellest kui kõrgele bensiinitase ujukis tõuseb :)
     
  11. wwatu

    wwatu Member

    753
    0
    16
    mis sidurivedrud on? pane mingi malossi punased/sinised, peaksid sumssiga sobima, rullid on kindlalt liiga rasked, läheb kohe oma powerbandist välja, rullid mingi 3-4g ja survekas malossi punane äkki, aga pead ikkagi ise proovima ja vaatama, enne variaatoris midagi tegemata aja karpad asjad timmi ikka...
     
  12. nunn1

    nunn1 New Member

    80
    0
    0
    kui sa kohapeal gaasi põhja vajutad kas ta hakkab pubertama? kui hakkab siis peaks rullide jama olema kuna mõnes high end settingus kasutatakse ka 2,5g rulle, ja surve vedru peaksid ma arvan võimsama panema ja proovi kangemaid siduri vedrud. ja kõik oleneb ka sumpast , proovi igast settinguid igal sumpsil oma õige timm setting
     
  13. Karmps

    Karmps Member

    311
    0
    16
    Sain asja juba timmi ja kõik aga tegin ta nüüd stocki peale tagasi, sest igapäeva sõiduks võtaks ta kütust liiga palju :) Samuti oli raha tarvis millestki teha :)

    Ja komponendid on müügis, kellel huvi, andke teada: viewtopic.php?f=66&t=83007
     

Jaga seda lehte