Freedo 4 ?

Discussion in 'Soovitused' started by kertu, Juuli 22, 2012.

  1. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Üks kindlapeale minek oleks esindus, ei kaota täieliku garantiid kah. Eks tegelikult kõik ametlikud kohad teevad paremini kui garaazides, kuid see jällegi maksab rohkem.
     
  2. kertu

    kertu New Member

    30
    0
    0
    probleem selles,et esindustes nad ei ole nõus võtma maha piirajaid, seadus ju ei lubagi üle 45 km/h.Muidu loomult läheks päris esindusse.
     
  3. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Pole tegelikult nende asi kus masinat kasutama hakatakse. Kui tõesti ütlevad et ei võta maha, ütle et lähed ringrada sõitma vms :D
     
  4. MaiceL

    MaiceL New Member

    812
    0
    0
    Ega ei pruugigi olla piirajaid. Endal kunagi mingi 4t tsinsu kingway oli, millel polnudki piirajaid peal. Mäest alla läks 80 km /h spido järgi.
    Aga kymcol küll oli.
     
  5. kertu

    kertu New Member

    30
    0
    0
    Hahhahahaaa,seda usub tõesti iga onu seal esinduses,et miski 30-ne tädi ringrada läheb sõitma :lol: :lol: Einoh aga kes ei proovi see sampust ei joo.Aitäh hea nõuande eest!
     
  6. tms

    tms New Member

    1,192
    0
    0

    Õige jutt, kui oled korra Mercedesega sõitnud, siis alla mersu enam ei taha, ja samas rolleritega kah nii, et kui Apriliaga (vms) sõitnud oled(olen sõitnud ka aeroxiga, aga aprilia meeldis rohkem)-siis enam alla aprilia ei taha..

    Ise sain esimest korda paar ndlt tagasi, apriliaga sõita, mis siis, et mõned kildid, kuid sellest väiksest sõidust piisas-alla Aprilia (viimaseks rolleriks) ei vaata/ei taha..

    Ja omasime, ühte 97 aasta Mb e 290 avantgarde versiooni- Alla mersu ei taha enam...praegu ford, mis ilmselt jääb esimeseks autoks mulle, kuid "vaimustuses" ma sellest küll pole :D.

    Samas enda hiinlasest juttu, tehes-siis ostsime ta 2007 aastal, (olnud ka teisi mõtetuid rollereid), siis see on ainuke roller mis töötav on/oli, eks palju sõitnud ka juba ja mootor pole enam kõige värskem...ja midagi halba küll öelda ei saa, rolleriga käidud igalpool nt: Läti, Valga, jne-praegugi päevane ls kuskil 40-60 km ja pole teepeale jäänud.. ls võib kuskil 19,5-20k olla juba...


    Samas ma olen püüdnud ka rollerit võimalikult hästi hoida, eks mõningaid kriime selle ajaga ikka tekkinud.

    Friido eest 900 euri maksta küll päris soolane...aga kui rahanumbreid ei tunne, siis miks ka mitte..

    Edu freedoga, ja ehk peab ilusti vastu ka...
     

Jaga seda lehte