talverehvid 1.dets?

Discussion in 'Help!' started by kertu, Nov 19, 2012.

  1. kertu

    kertu New Member

    30
    0
    0
    Juhm-Juula jälle siin.Mul esimene talv käes rolleriomanikuna.Kuna nüüd 1.dets alates peaks kõigel mis veereb olema talvekets all siis tekkis küssa ,et kas see kehtib ka rollerite puhul? Kui just lund ei saja,maa kuiv ja puhas siis sõidaks hää meelega veel veidi aega. Mis nüüd siis saab? :roll:
     
  2. allerdycej

    allerdycej New Member

    2
    0
    0
    Siiamaani pole mind kinni võetud. Politseil ei tohiks midagi öelda olla, aga kui julged sõita, siis sõida :D
     
  3. jott

    jott New Member

    1,489
    0
    0
    Politsei ei tohiks midagi öelda.... :lol: Oh teid rumalukesi küll, kuidas te omale load saite? Kui te isegi mitte ei tea, et mis rehvidega sõita võite või ei või, siis parem ärge üldse liiklusesse ronige.

    Juhm juulale annan andeks, sest tema ise ka tunnistab, et juhm on:) Mootorratastele ja mopeedidele EI OLE talverehvide nõuet.
     
  4. kertu

    kertu New Member

    30
    0
    0
    tegelikult Juhm-Juula tegi kodutöö ära,uurisin seadusi juba enne selle teema algatamist.Tahtsin algaja rollerdajana lihtsalt täiesti kindel olla, et ma midagi valesti ei tõlgendanud. Pean tunnistama,et mulle meeldiks tegelikult kui vähe turvalisem papu all oleks aga minu kymco people 16" velgedele ei leia ma talveks sobivat paput kuskilt.Krossikatele leiab küll. Mis variant oleks parim?
     
  5. jott

    jott New Member

    1,489
    0
    0
    Krossikaga ei tohi aga jällegi üldse liikluses osaleda. Väiksemaid suurusi, kuni 13" on valikut palju, isegi naastrehvideni välja. Nutusem seis on jah suuremate numbritega.
     
  6. kertu

    kertu New Member

    30
    0
    0
    Olen vestelnud mitmete motopoodide onudega,minu Maasikale paput pole.Papu ise on mõõdus 100/80-16 ja 110/70-16. Tahan et papu ise oleks tõeliselt turvaline,et kui päevasel (kuival ajal) tööle lähen siis öösel (must jää) saaksin ka koju.Nuuks!
     
  7. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Sava MC32
    HEIDENAU K66 M+S Snowtex
    Mõlemaid toodetakse 16''
    Heidenau on mõeldud vihma/lörtsi/lume jaoks põhiliselt, Sava on mõeldud jäiste teede jaoks rohkem.
    Ükskõik mis rehv all on, ilma kogemusteta kaherattalisega jää peal püsti ei püsi. Sõitma hakkad, soovitaks lisada mingisugused kukkumispuksid.
     
  8. kertu

    kertu New Member

    30
    0
    0
    Zonele aitäh! Lõpuks asjalik vastus.Ma jah otsin rehvi pigem hilissügiseseks ajaks ja varakevadeks kui päeval kannatab kenasti sõita aga öösel töölt koju sõites võib oodata ees väike kirmetiseüllatus.Põlvini lumes ei ole plaanis sõita.Annan endale aru,et olen vaid algaja mopeedibeib ja just sel põhjusel tillukest lisaturvalisust tahaksingi külmemaks ajaks.Tänud!
     

Jaga seda lehte