Andke veidi nõu

Discussion in 'Soovitused' started by troller, Mai 14, 2013.

  1. troller

    troller New Member

    8
    0
    0
  2. Ivan

    Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

    2,079
    6
    38
    Mina tutikat Keewayd ei raatsiks osta :roll: Kuna esiteks antud isenditel turuhind langeb meeletult. Sa võid järelturult vabalt leida 2 korda odavamalt, uueväärilisi isendeid. Kui aga oled valmis sellise raha välja käima nagu need Keewayd on, siis ise eelistaksin kasutatud firmakat. Muidugi ostes peab hoolas olema, et mingit õnnetusehunnikut ei ostaks, kuna nii mõnelegi on toptuuneri käsi ligi pääsenud, kes peab masinast viimast võtma.
     
  3. troller

    troller New Member

    8
    0
    0
    et siis sinu arvamus et et osta pigem pruugitud aprilia 900 eurtsi eest et see keeway act racing 50 888eurtsi eest?sain õigesti aru ? aga benelli? supermoto ega enduro vist eriti 14-15 aastatsele ei sobi?




    andestust võivad tunduda rumalad küsimused sest olen algaja
     
  4. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Pigem benelli, kui keeway.
    Aga kasutatud firmakat ei soovitaks küll, enamus sellist hooramist näinud et jube.
     
  5. troller

    troller New Member

    8
    0
    0
  6. Ivan

    Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

    2,079
    6
    38
    Seljuhul osta tõesti kasutatud Benelli. Tuttav ostis tutika ning kahetseb siiani. Midagi väga vanast Benellist sinna jäänud ei ole - õigemini, mootor on neil nüüd sama nagu igal CPIl ja Keewayl, ainuke vahe et taga ka ketaspidur.
    Mõne kasutatud firmaka ostmisel tuleks eelistada võimalikult tehase seades masinaid. Mida algseisu poole seda parem, need on üldiselt vähem elu näinud ning peavad pikalt-pikalt vastu. Sportsummuti on veel OK, aga mingit rollerid, kuhu koonusfilter vahele pandud, neist käiksin suure kaarega mõõda..
     
  7. minaise

    minaise Active Member

    1,322
    0
    36
    Huvitav arusaamine, kui koonukas on peal siis on asi kohe perses ja lähen järgmise juurde, kuigi omanik võibolla peseb seda regulaarselt ja ei hoora masinat. Selliseid on küll vähe aga siiski.
     
  8. Ivan

    Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

    2,079
    6
    38

    Ma ei vaidle vastugi, et on ka väga häid ja hoolsaid omanike, kes kasutavad koonukat ning nende masinad on korras, kuid valdavas enamuses on need rollerid parajad sitahunnikud. Stock masinale on kindlasti täielik mõttetus koonuka panemine.
     

Jaga seda lehte