SR50 Ditech 2004a SR50 R Factory 2007a

Discussion in 'Help!' started by piilupart1, Mai 27, 2013.

  1. piilupart1

    piilupart1 New Member

    17
    0
    0
    Tervitus,selline mure: Sai ostetud kaks pool vigast rollerit Soomest, SR50 Ditechi eelmine omanik väitis et enne talve kõik liikus ja toimis hästi ja pani garaazi ja nüüd enam käima ei läinud, hakkasin siis ise proovima, starteriga nagu lubab ja lubab õrnalt ,aga käima ei lähe, panin uue kolvi siis ei lubanud ka enam,mida võiks kontrollida veel ja proovida? Teine roller siis Aprilia SR 50 R Factory ,käima läheb ,aga eelmine omanik arvab et väntvõlli laagrid läbi ,kuna mingi kolin on sees mootoris? On võimalik? Ette tänades!
     
  2. piilupart1

    piilupart1 New Member

    17
    0
    0
    Keegi siis ei tea midagi v? Kahtlane!:D
     
  3. piilupart1

    piilupart1 New Member

    17
    0
    0
    Factoryl suht kindlalt väntvõlli laagrid, aga tahaks infot just Ditechi korda saamisel, proovisin ka teist pritsungi süsteemi aga ikka ei midagi! Mida mul tasuks siinkohal kontrollida ja vahetada? Minu pea ei võta enam! Olge normaalsed kaasmaalased ja aidake roller töökorda saada!:)
     
  4. *Maku*

    *Maku* Member

    708
    0
    16
    Väntvõlli laagreid saad kontrollida nii,et võtad jahutustaldriku ja variaatori maha ning katsud kas väntvõll loksub ülesse alla,kui tunned et käib mõnusalt ülesse alla siis läbi.
     
  5. piilupart1

    piilupart1 New Member

    17
    0
    0
    Nonii võtsin kõik silindrid ja asjad maha ja üldse mootori koos variaatoriga raami küljest lahti ja siis hakkasin vaatama, ja loksub sees ja mul on tunne et väntvõll läbi:(
     
  6. *Maku*

    *Maku* Member

    708
    0
    16
    Kui loksub siis on laagrid ju.
     
  7. piilupart1

    piilupart1 New Member

    17
    0
    0
    Aga mille järgi kontrollin väntvõlli?
     

Jaga seda lehte