henx12 200cc quad loncin

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by henx12, Märts 14, 2014.

  1. henx12

    henx12 Member

    247
    0
    16
    teen ka siis oma projest teema. sai sõbralt ostetud üks kola odavalt. kätte sain asi enam vähem veeres jne. veermiku poole pealt kõik suht piiks. raam sirge aga tagasild kõver ja vajab keevitamist. 2 rehvi jooksevad tühjaks vasak esimene ja tagumine. mõlemad tagumised rehvid pmst siledad. mootor 200cc vertikaal vesijahutusega. 4 edasi ja 1 tagurpidi käik. mootor tõõtab ja kui kätte sain esimesest põõrdest käis aga veitsa lärtsus ja vea sain kohe teada, karpa ja kollektori vaheline eska oli alt katki ja sai sealt õhku. vahetasin ära ja asi käis. võtsin radika ja pumba lahti,puhastasin ära ja ladusin uuesti kokku. enne oli pumbal mingi sodi ees et ei pumpant hästi ja läks kähku kuumaks aga nüüd oli peale sõitu mootor hea leige. praegult jääb masin umbes nädalaks seisma kuna esirattad ja õõtsad suht peetis. õõtsadel vaja uued puksid lasta teha või kui kellelgi on võib pakkuda korralike õõtsasid. ees olid ketaspidurid aga süsteem oli puudu. panin trumlid tagasi ja sain esipidurid ka enamvähem tõõle. plastikuring suhteliselt nutune. iga mingi maa tagant narredega kokku tõmmatud jne. hetkel võtsin tänase päevaga terve esiotsa laiali kuna suhteliselt nigel oli seis. homme või ülehomme lähen keevitama ja hakkan väheke modima jne et asi ikka kestma jääks jne. võite pakkuda erinevaid 8 tolliseid rehve atvle mis oleks terved. on ka teretulnud ka muud pakkumised osadele mis sellele atvle sobivad rohkem veermiku osad või originaal iste ja paak :)
    panen ka paar pilti kuidas asi garaasi seisma jäi

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. soobapoiss

    soobapoiss Active Member

    1,231
    0
    36
    norm pill, kuid miks vesijahutusel ribid? kindel ikka et vesijahutus? kui radikas on ss see õli oma raudselt :D
    aga edu ja tee norm pill :D
     
  3. antsus1000

    antsus1000 Member

    34
    0
    6

    Need ribid seal ei jahuta küll midagi, seega tõenäoliselt ikka vesijahutusega.
     
  4. henx12

    henx12 Member

    247
    0
    16
    terve eilse päeva puhastasin ja jamasin veepumba ja radikaga ja siis lambist õlijahutus. keegi teab palju dosooli sisse läheb sinna umbes? saan järgmise nädala lõpuks tutikad tagarattad hea hinnaga. täna likvideerisin kõikjalt kus oli lokse ja vahetasin polte ja laagreid jne. tagakiigele tegin uued puksid kuna enne loksus hirmsasti. mingi aeg kui linna lähen ehk saan laagripoest uued tagakiige laagrid kuna üks kõriseb ja loksub. juhtmestiku tegin ka korda ja sain starteri vedama akutrelli akuga kuna pole veel jõudnud korraliku akut sebida :D homme motoklubis keevitan tagasillale 2 kohta tugevdused kus on mõrad. esisilla keevitan ka üle kuna mitmes kohas paistavad asjad suhteliselt pehmed. selline küsimus veel et kas nendel hiinari õõtsadel saab munakaid vahetada? üks loksub väheke ja kardan et saab otsa varsti... võite pakkuda mingisugust originaal paaki ja istet :D
     
  5. BeAfro

    BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

    1,770
    12
    38
    Mul läks mingi liiter vist, võid selle suure potsiku ära osta, see ei maksa palju ja hiljem on ka vaja.
     
  6. henx12

    henx12 Member

    247
    0
    16
    endal panin ka liitri umbes sisse et liitrisesse pudelisse jäi natuke veel põhja kah. praegult masin ilusti veereb jne. praegult likvideerin lokse jne. kui kellegil huvi siis masin müügis 250e või vahetust remonti vajava 2t masina vastu või 4t krossikas mis võib ka remonti vajada. ketkeseisust pilte ei ole aga hetkel vaja vasakut tagumist rehvi ja akut et masin käima panna 8) homme teen lisa pilte ja üritan masinat veel rohkem korda seada!
     

Jaga seda lehte