Aprilia SR50 2006 Käivitamise probleemid

Discussion in 'Help!' started by huryt, Märts 18, 2014.

  1. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Välja surres uputab üle või poob kinni? Kinni puues on vali ning terav heli, üle uputades algul võimalik et puterdab korraks, peale seda sureb ilma erilise valju helita ära.
    Võid proovida käivitada, seejärel toorepistik tagant võtta. Samuti võid sooja mootoriga, kui enam ei käivitu, proovida eetriga uuesti masinat käivitada.
    Summutist tulev must "plöga" on arvatavasti põlemata õli ning kütus, mis on kahetaktilise mootori puhul suhteliselt tavaline, kuid tähendab rikast segu.
     
  2. diego5

    diego5 Member

    95
    3
    8
    Tere ,mul oli sama jama, kui talv otsa soojas töökojas seisis ,enne oli paugu pill ja lipas hästi.Ja kui kevadel hakkasin proovi sõitu tegema poos kinni ja suri välja.Ei saanudki sõita soojast peast ,samamoodi puhastsain kõikvõimaliku ,panin uued klapid ,küünla ja ei midagi.Oli endalgi teema foorumis ,lõpuks viisin remonti ,vahetati simmerlingid ja mootori tihend ja saadi tööle .Ma ei oska öelda kas oli mul nende tihendite viga või mitte ,aga tööle saadi.Ei oskagi sind kuidagi aidata, pea enamus oletatavad vigadest on juba sulle pakutud.Võid ju vaadata kohe küünalt,m kui välja sureb ,kas kuiv või märg ja otsi üles pluss juhe mis süütepooli läheb peaks olema otsa lükatav klemm ,ühenda tester külge ja vaata kas välja surres peale tulev vool kaob .See on lihtsam kui hakkad uusi juppe vanade vastu vahetama.Ehk saame kamba peale korda su pilli.
     
  3. huryt

    huryt New Member

    101
    0
    0
    Mõtlesin kuna see pill mul seisnud garaazis nii kaua ja nüüd streigib, viin üldse AP Motose ja las teevad täishooldust ning parandavad selle jura ära.
    Eks ma enne seda veel vaatan mis annab endal teha.
     

Jaga seda lehte