Gilera stalker 50

Discussion in 'Help!' started by MatiK, Aug 21, 2014.

  1. MatiK

    MatiK New Member

    6
    0
    0
    Tere.
    Ma olen uus rollerite valdkonnas. sai soetatud endale roller tööl käimiseks ühest linna otsast teise.
    Nii siis peale rolleri ostu toimis kõik väga hästi . ainult starterit ja andsin gaasi. sedasi toimis masin nii sirka ~400km kuni ükspäev otsustas seiskuda .
    tulin töölt koju et vahetada riided ja mõttega minna poodi . käisin tankimas käivitasin mootori ja liikusin suunaga poe poole. sain sõita nii oma 300-400m ja roller otsustas keset liiklust lihtsalt seiskuda. proovisin käivitada nii kick kui ka starteriga täiesti tulutult. lükkasin rolleri koju garaazi ära. proovisin masinat käivitada kuid seda täiesti tulutult. edasi proovisin nn topkat, kruvisin tooreklapi karpa pealt maha, panin bena sisse ja hetkega käivitus , proovisõitu tehes toimis kõik väga hästi mitte mingeid tõrkeid polnud, sai oma 5-8km sõidetud, KÕIK OLI OK! läksin koju tagasi , vaatasin veidi tv ja hing ei andud rahu, proovisin uuesti , kõivitus koheselt, järgmine päev kui plaanisin tööle minna kordus kõik samamoodi , ei käivitunud , mitte isegi ei lubanud, kruvisin jälle toore maha, ja panin veidi bena sealt sisse ja käivitus hetkega ,
    siiamaani sõidan sedasi. siis kui mootor soe siis ei pea panema sealt bena ainult starterit ja ja sõidan ,nii kui mootor paar tundi seisnud ja jahtund siis jälle bena sealt toorest sisse.
    Milles võiks probleem olla ???
    igasugune abi teretulnud. Konkreetse abi eest vaevatasu !
    Ma loodan et jutt ei jäänud väga arusaamatuks.
    Ma loodan et saan abi ja tänud kõigile kes veidigi abi oskavad pakkuda.
     
  2. MatiK

    MatiK New Member

    6
    0
    0
    Sai viga üles leitud tõmbas silindri vahelt liikselt õhku ja selleüpärast ka ei käivitunud kuid peale seda lisandus uus probleem.
    Nimelt : toon näite siis sellise sõidan liikluses nn täis gaasiga kõik toimib suurepäraselt üritan sõita näiteks poole gaasiga nii 40km/h siis tulebki viga esile .
    sedasi saan sõita paarsada meetrit ja ehk seni kuni masin pöörded kogub töötab ilusti nii kui masin pöör ded kätte saanud poole gaasiga siis sureb masin täielikult välja.
    samas kui startides hoida gaas poole peale siis masin töötab seni kuni on saanud max pöörded kätte ja sedasi veidi aega ja peale seda seiskub.
    Kas on kellegil samasugust viga olnud ?
    paluks abi.
     

Jaga seda lehte