Kaspar'i Yamaha Neos '06 Pildid lk1

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by est-sr50, Mai 2, 2014.

  1. est-sr50

    est-sr50 Member

    386
    0
    16
    Täna sai toodud endale üpriski stock neos.Esigondlit on ilustatud roxi esigondliga Gondlid on suhteliselt lahti, midagi ära ei kuku, kuid häirib. Pilte kahjuks täna ei jõudnud teha, sest kodus avastasin, et oih tagatuli ja tagasuunad ei tööta(tagasuunadade pistikud olid tule tagant nahhuj tõmmatud). Pilte saab homme!

    List siis:
    silku-stock ülepuuritud-> diameeter 42mm
    sumpa-leovince handmade zx
    sidur-stock,malossi kollane survekas, polini kollased sidurivedrud
    vario-stock, 3,7g rullid
    karpa-21mm, 81 düüs

    Välimus:
    str8 DHpuks
    noname "DH"
    amordi kõrgendus 2astmeline

    ToDo list:
    Timmi, hetkel uimab kuni 30kmh
    spido mingine sebida
    Parem ja laiem dh
    taha mingine kobedam velg koos rehviga
    esipidur korda
    tagatuli korda
    gondlid kinni
    esituli timmi, hetkel näitab taevasse-.-
    Nupukonsoolid ka kunagi.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. est-sr50

    est-sr50 Member

    386
    0
    16
    Lasin vahepeal teema täiesti puhtaks teha, sest seal miskit tarka nkn polnud. Kuid nüüdseks on asi nii kaugel, et raha leidis jälle tee minuni ning homme on plaanis teha väike shoping, et tuua kõik vaja minev...
    Kõik laagrid mootorisse, ka kiigele, silku(tuleb porditud stock junn, tutikas), portimiseks vajalikud dremli otsad. Seega on õhkõrn lootus, et pilli saab avamiseks sõitma...
    Igastahes asi hakkab käima suhteliselt stockina, kerge list :D
    Väntvõll-stock,
    karpa-12mm PHBN, Dell'Orto(S6 toorega, hetkel 70düüs)
    silku- porditud stock
    sumpa-leovince handmade zx
    sidur-stock(sisse läheb esialgu kollane survekas ja kollased sidurivedrud)
    vario-stock(rulli tahaks midagi 5grammi juurde)
    rihm- malossi(x-kevlar vms peaks olema)
    klapikolmnurk stock(klapilehed ka stock)
    õhufilter plaanis ka stockk jätta.
    Avamiseks välimusega tegeleda ei jõua, seega kui peaksin jõudma sinna, siis jälle lihvitud gondlitega. Homme lisan mõne klõpsu ka vast.
     
  3. est-sr50

    est-sr50 Member

    386
    0
    16
    [​IMG]
    Üks pilt ka tõestusek, et täna tõesti neosele asju ostsin, mitte raha maha ei joond :lol:
    Täna midagi teha ei viitsi, sest et õhtul peole, kuid kui homme pohmakas lubab, siis tahaks blokki kokku visata veidi ning silkut portima hakata. 8)
     
  4. est-sr50

    est-sr50 Member

    386
    0
    16
    Nii, vahepeal üsnagi palju toimunud. Sai blokki porditud silku järgi ja silkul väljalase sumpa (flantsi) avaga kokku viidud. Siis sai veidi nalja ka, kui kiige laagreid vahetama hakkasin, kiige pulgal olid otsad suht ära pekstud ning kui tõmmitsaga otsast hakkasin väänama laagreid, siis käis päris hea pauk ja kogu kuur oli laagrikuule täis, hea et ise silma ei saand.
    Täna oli muidugi see päev, kus first stardi tegin, nussi oli, aga asja sai :lol: 12mm karpaga ei tahtnud asi üldse töötada, korraks käivitus, mingi 5 min max käis. kui 21mm karpa peale sain, siis oli algul sama nuss, kuid tagaratast õhus hoides gaasi põhja lükates sai üsna pea selgeks mis viga, nimelt unustasin vedada lisamassi, sellest tulenevalt arvatavasti teeb pauku jne :lol: homme lisamassi vean, siis saab teada, kas asi oli selles või on süütepool läbi või siis on süüde vale. Pilte hetkel ei saa lisada, tähendab ei viitsi. need üritan homme õhtuks teieni tuua. Ning kokkutulekul mu hüüberstockmhrracing pilli ei näe, sest pole kindlustust, tuled ei tööta, kütti pole väga ja tuhhi ka mitte ning SISSESÕIT ON MALM SILINDRIL ÜKS TORE JA LÕBUS TEGEVUS!TEGELIKULT EI OLE ÜLDSE LÕBUS
     
  5. est-sr50

    est-sr50 Member

    386
    0
    16
    Nüüd sitaks huiand pilliga... Magnuselt said kicki asjad toodud, sest omad olid läbi ning talt sain. Suht hea diiliga variokaane ja siis variokaanesisese kicki kupatuse ja kicki. Enne seda jõudsin süüdet igatpidi näppida, küll jättis vahele, küll paukus. Täna sai enam vähem paika. 8) kuid düüs on 84 ning see tundub sitaks suur ning kütti võttis ka kuskil 100ml 5miniga suht. :D aga on ka probleeme. Nimelt on siduris kollased vedrud ning tahab tühikäigul vedada juba, ehk sidur haakub lambist? Ja asi ei jõua kohe üldse pöörde minna, ei tagaratas maas ei õhus, omal mõtted otsas suht, kas tõesti on segu nii rikas, et ei jõua vedada vms? Rull oli algselt 5,7g, panin 3,7g, kõik on sama.
     
  6. est-sr50

    est-sr50 Member

    386
    0
    16
    Ajo väljasurnud rk. Kuna load käes, siis vaikselt liiguvad mõtted ikka autole. Kuid see ei tähebda, et mu proje varuosadeks v müüki lendaks kohe. Kuna see hiina silku on paras pask, nimelt on välja lase pea 1cm suurem, kui olla võiks, tuli juba poest sellisena, siis tuli idee, et autot nkn pole niikiirelt vaja ja midagi head alla 1000 müügis pole, siis teen neose valmis ja talveks ostan ilmselt korraliku mootoriga kere poolest pohhuj seisus bemmi, et enda elu kohe alguses raske oleks ning autost pohhuj oleks kere poolest, kui küi külg ees olles mõni vall ette juhtub. Seega on plaanis uus silku ja sidur, siduriks ilmselt malossi fly ja silkuks plaanis malossi sport, karpaks jääb see noname 21mm ja sumpaks leovuntsi zx. :lol: :lol:
     
  7. :SasS:

    :SasS: Member

    315
    7
    18
    Kutt vaatas et mul sprotiga käib normilt edasi, et kuda tema siis aeglasem saab olla. Peab ka ikka sproti peale ostma :D
     
  8. :SasS:

    :SasS: Member

    315
    7
    18
    Midagi toimunud ka on? Avamine läheneb. Eelmiseks avamiseks valmis ei saanud, ehk siis nüüd aasta hiljem saab asja liikuma ka?
     

Jaga seda lehte