Probleem moriniga, külmalt käivitamisega

Discussion in 'Help!' started by SpeedNarc, Apr 14, 2016.

  1. SpeedNarc

    SpeedNarc Member

    56
    0
    6
    Kas keegi oskab aidata? Mul nii et rolluks on Aprilia SR50 morini ja käima ei lähe, läheb ainult topakast. Olen pesnud karpa puhtaks ja lisaõhku kontrollinud, nendes viga ei ole, mis võib veel veaks olla?
    Nagu käima läheb ainult siis kui mootor soe, muidu kui külm siis ei lähe.
     
  2. mb mees

    mb mees Member

    485
    0
    16
    Ma ARVAN ET IKKA TOOREKLAPP!Selle võtsin ühe karpa pealt aga ei tea kas töötab.Proovi see ära vahetada või ilma tooreta käivitada!
     
  3. SpeedNarc

    SpeedNarc Member

    56
    0
    6
    No ma proovin ilma tooreta. Ja kui ei lähe, siis panen uue toore.
     
  4. mb mees

    mb mees Member

    485
    0
    16
    Minu soovitus see 19 maha müüa ja pane originaal üldse! Vajadusel aitan saksast otse ja hea hinnaga ära osta. Karpa 27 euri+post 16-90
     
  5. mb mees

    mb mees Member

    485
    0
    16
    Vaatasin et ebay pakub toorest talle mis hiinakal ka peal! Seega vedeleb neid mul ka hunnik.Vajadusel saadan või leiad ise ka selle tavalise musta ligemalt??Uus maksab saksas 11 euri
     
  6. Põrguvärk

    Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

    1,683
    0
    36
    Probleem ei pruugi olla tooreklapis vaid düüsis mis asub tooreklapiall olevas kanalis. See on väga väike düüs ja ummistub ,kui roller pikalt seisab. Uuematel Aprilia R mudelitel asub see düüs ujukikambri kaane sees ja pole välja keeratav kuna on sinna sisse pressitud. Kus see düüs Morini mootori karpal asetseb ei tule täpselt ette,aga võta karpa maha ja hakka loogiliselt uurima kuidas bensiin peaks jõudma tooreklapi alla. Palja puhumisega seda ilmselt ei puhasta, tuleb kasutada peenikest nõela,et kanalid vaigust puhastada. Düüsi puhastamisel ole ettevaatlik,et seda suureks ei kraabi!
    Tooreklapi korrasolekut saab kontrollida,kui lasta otstele +12v (polaarsus pole oluline) seejärel peab siiber korpuse suhtes eemalduma. Tegevus toimub väga aeglaselt,seega soovitan ennem katse algust ära mõõta siibri ja korpuse vaheline vahe,kui minuti möödudes on vahe suurenenud, tähendab asi töötab.
     
  7. SpeedNarc

    SpeedNarc Member

    56
    0
    6
    Kontrollin düüsi ja toorest siis.
     

Jaga seda lehte