Politsei tegevus.

Discussion in 'Tuuning' started by massu, Apr 3, 2006.

  1. JussPB

    JussPB Active Member

    1,384
    19
    38
    eramente siin jõhvis k6ri auguni.. hakkasin kiirendama mingi hea asfalt tuli vahepeal 60 seees ja siis vaatan mingi mendi moodi tüüp r22gib mingi autojuhiga.. siis v6tsin hoo maha.. tüübid oli kinni pidanud yhe.. alguses n2gin yhte autot aga selle ees oli eramendi auto kah..
    ja just hakkas ment l6petama kah(n2gin peeglist l2ks autosse)
    m6tlesin et tuleb peab kinni (15 ise)
    ja siis n2gin veel mingit menti motopoes:D l2ksin õhufiltri õli r22kima.. :D see tüüp vaats seal 6 hj-lisi paadimootoreid :D:D teine s6ber lasi punnaga platsi peal ringi..
    mente on julmalt ikka.. tahaks load 2ra teha:D siis suht lebo s6ita:)
     
  2. jorma39

    jorma39 Bännitud Bännitud

    432
    0
    0
    teine kord oli ja 600.-
     
  3. tegija99

    tegija99 New Member

    144
    0
    0
    ma sõitsin eile koos sõbraga mendi ninaeest 65km/h läbi mega vedas et järgi ei tulnud ja siis pärast oleks uuesti tolle mendi juurde sõitnud
    kurat nad passivad siin antslas nagu võrus ei oleks kedagi kinni võtta:D
     
  4. kev

    kev New Member

    146
    0
    0
    see ,et täna võeti üks kinni ja ment hakkas ajama ,et kindlustus peab tehtud olema jne aga kas tõesti on juba sellina seadus vastu võetud w?
     
  5. marekx8r

    marekx8r New Member

    423
    0
    0

    Ment ajas sulle ilmselt hüljemõla,kui see oleks vastu võetud oleks sellest uudistes kirjas ja päeva pealt ei saa sellist seadust vastu võtta.
     
  6. Janari6

    Janari6 New Member

    3
    0
    0
    Mul siuke värk et minumeelest on ikka nii et kui mendil eest isegi ära sõidad ja vahele jääd siis ta ei saa sulle mitte mingit moodi teha maksimaalset trahvi sellepärast et sa oled alaealine ja nemad ei määra sulle trahvii!
     
  7. Janari6

    Janari6 New Member

    3
    0
    0
    korduvalt eest ära sõitnud ja juba 2 pool aastat kaherattalise peal olnud, aga kätte saadakse vähe esimest korda eest ära sõitsin ja purjus olin ja lubasid polnud (pole siiani) sain 600.-
     
  8. Garrett

    Garrett Member

    345
    0
    16
    Tartus ihastes olge ettevaatlikud, mingid blondid on ihaste hotelli ees kahe auto vahel peidus ja mõõdavad kiirust.. ja siis 50 m peale seda ka kurvi peal vahest.. oh unustasin metsa ääres ka.. :lol:
     
  9. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    Ja sa oled tõesti uhke selle üle, et täis peaga sõidad? Mina sinu asemel ei oleks ja hoiaks end päris kuss kohe, kui joogise peaga vahele oleksin jäänud.

    Purjus peaga lenksu- ja rooliminejad on suurimad idioodid üldse. Oleks siis kuskil küla vahel sõitnud. Tunnistan üles, et minagi olen joogisena sadulas olnud aga seda praktiliselt metsa vahel kimades, kus ma kedagi teist ei ohustanud. Teede peale pole purjutajail asja! :)

    Parimat,
    -Kris
     
  10. Janari6

    Janari6 New Member

    3
    0
    0
    Olen öelnud et uhke? ja olen öelnud et kuskil linnas ?(Politsei ei liigu ainult linnas) kui sa midagi ei tea siis ära tule siin rääkima,
    ma lihtsalt ütlesin , et nemad ei määra sulle trahvi ja et nad ei saa sulle maximumi teha,
    ja ma tahaks näha kas sul ei ole isu sõita kui oled joonud ja kedagi keelajat ka ei ole ,
     
  11. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    Ma tahaks näha, kas sul tõesti on nii vähe mõistust, et lähed täis peaga sõitma seal, kus on võimalik vahele jääda. Üldiselt politseinikud ei liigu kohas, kus su sõitmine kellelegi ohtu ei põhjusta.
    Mina olen ka täis peaga sõitnud, aga avalikele teedele pole roninud ja neid kordi on ka ainult kaks olnud viimase kolme aasta peale.

    Ja kes väitis, et sa linnas sõitsid? Avalikul teel ikkagi, ega erateedele ja metsa politseil tavaliselt asja pole.

    Mind ajaks küll vihaseks kui mingi jokkis tola mulle rolleriga sisse tuhiseb. Kas sind ei ajaks? Igaljuhul fakt on see, et kui purjus oled võid 3x suurema trahvi saada. Seda, kas saad ka, mõjutavad juba muud tegurid - vanus, eelmised rikkumised ja ametnike tuju. Üldiselt on ka nii, et mida rohkem on rikkujaid, seda tihedamalt hakatakse teid kontrollima. Ja ma ei usu, et see kaas-rollerirahvale otseselt meeltmööda oleks. Aga võibolla ongi nii, et joogise peaga inimesed moodustavad kaks leeri - rooli-ja lenksujoodikud ning kaklejad.

    Igaljuhul turvalist liiklemist ja vaadake, et te mulle täis peaga otsa ei sõida, tulemused ei pruugi head olla.
     
  12. coolDJ

    coolDJ New Member

    175
    0
    0
    kui on mingeid isikulisi probleeme, saatke erasõnumeid, või ärge vaevake ennast probleemidega ;)
     
  13. kaarel

    kaarel New Member

    97
    0
    0
    Nii , täna oli siis imelik kokkupuude politseidega.Sõbrad panid oma rollerid parklasse milleni viis ainult jalgrattatee ning autoga seal sõita ei tohi.Tulid siis politseinikud ( nais politseinikud ) meie juurde ja küsisid lube , kuna sõber on 15a. ja mina 16a. siis rääkisin ,et üks roller on minu oma ( mitte sõbra ) ning siis hakkati järsku rääkima mingist imelikust liikluse värgist mida on vaja rolleriga sõitmiseks , missest ,et oled 16 aastane.Igatahes võeti meie andmed ja saime ÕNNEKS ainult hoiatuse selle eest ,et vales kohas rollereid hoidsime ja et ei omanud seda liikluse mingit dokumenti (mitte load )vms :p .Pidime siis rollerid eemale ära lükkama samalajal kui politsi vaikselt järgi sõitis.Vahepeal panime süüte siis ja hakkasime täiega jooksma :lol: tahtsime näha kui kiiresti jookseme :p ja siis panid mendid kohe vilkurid tööle ja hakkasid kisama :lol: , nad arvasid et panime rollerid tööle kuna tagu tuli põles :lol:.Siis nad hakkasid kisama kui ma lükkasin rollerit asvaldi ääres , noh oli veel asvaldi peal aga no nemad nägid ,et lükkan murupeal .Igatahes need politseinikud olid äga noored ja suht ülbed.

    Aga tahaks teada ,et kas rolleriga tohib jalgratta teel sõita ja mis liikluse värgi( mitte load ) peab seal arkis ära tegema ,et mingeid jamasid ei tuleks ?
     
  14. muhahaaa

    muhahaaa Active Member

    1,416
    0
    36
    Tohib sõita jalgrattateel mis on mõeldud ainult rataste jaoks ja mitte jalakäijate jaoks. Mingit lisadokumenti vaja ei ole
     
  15. kaarel

    kaarel New Member

    97
    0
    0

    Okei,ju nad ajasid nisama mingit lolli juttu suust välja.Aga kui aus olla siis oli see tee jalakäijate ja rataste mõlema jaoks :roll: .
     
  16. kohilapoy

    kohilapoy Active Member

    1,233
    0
    36
    Aga kus on jalakäiia JA jalgratta tee seal ei tohi ? :roll:
     
  17. Kaltsyum

    Kaltsyum New Member

    899
    0
    0
    ei
     
  18. Silllu

    Silllu New Member

    50
    0
    0
    uus kogemus mentidega.
    jäin 75 radarisse ja sainaint kobieda miks nii kiiresti sõitsin, korra küll mainisid et teevad 6k trahvi,
    muud ei midagi
    vedas seekord
     
  19. Brain

    Brain New Member

    297
    0
    0
    Võrus sõideti Keni vana aprilia sr 50 r 109 radarisse, poisile lube polnud ega midagi, katsetasid just max kiirust kasutaja red-eye gps mõõtjaga, politsei ei teinud midagi.
     
  20. DnB

    DnB New Member

    13
    0
    1
    Hea ajastus siis neil millal tippu proovima minna, või siis tobe kokkusattumus. Ise olen mentidega pidanud suhtlema ainult kiivri puudumise pärast, aga sõbra tegevusest ei hakka rääkimagi kuidas ta mente mõnitab.
     

Jaga seda lehte