Politsei tegevus.

Discussion in 'Tuuning' started by massu, Apr 3, 2006.

  1. kevxx123

    kevxx123 Bännitud Bännitud

    1,192
    0
    0

    ei tea jah siis väga imelik ise olime sõbraga tagal timmimas ja nägime et mendi auto lendas parklasse . sõitsime siis lähemale ja laseime auto kõrvalt mitu korda tagarattal mööda . lõpuks tüübil viskas üle ja tuli autost välja ning ütles et meil võiks igaksjuhuks kiivrid olla :lol: .
    ise alguses mtlesime et tuleb hoiatus ära rsk
     
  2. miku91

    miku91 New Member

    79
    0
    0
    ei tea kust nüüd see seadus on tulnud et kui omal maal rolleriga kukud ja traumapubkti lähed, ja küsitakse mis juhtus, et siis saab trahvi? omal maal võib nagu suht kõike teha mis ei riku muid seadusi? kui ma ei eksi siis võib isegi lubadeta seal sõita?
     
  3. DDF

    DDF Member

    248
    0
    16

    Päris nii ikka ei ole, jh võid kõike teha, aga kui põhjustad liiklusõnnetuse ja õnnetuses on kannatatud, siis saad trahvi;)
     
  4. Hentsy

    Hentsy New Member

    68
    0
    0
    Liiklusseadused kehtivad Eesti teedel ja tänavatel.
     
  5. hindrek

    hindrek New Member

    160
    0
    0
    Aga kui on õnnetuses kannatanuid, siis ei tähenda see eramaa mittemidagi.
     
  6. miku91

    miku91 New Member

    79
    0
    0
    eino kui ise käntsa paned ja ise viga saad, ainult, siis ei tohiks midagi olla. aga noh alati saab ju öelda et tegid tööd või midagi sellist.
     
  7. DDF

    DDF Member

    248
    0
    16

    Täpselt(Y)
     
  8. kohilapoy

    kohilapoy Active Member

    1,233
    0
    36
    Täna tuli kohilas vastu patrullides mendi bike :eek:
     
  9. sääks

    sääks New Member

    409
    0
    0
    jube asi , varem pole olnd mendi bikega kohtund ?:D .
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    0
    0
    0
    Ja Tartus vist 2 mootoratta hiirt, väga agaralt peatavad rollu juhte :(
     
  11. p6ki

    p6ki New Member

    8
    0
    0
    Mul sõbarl on siuke piiraja et vajutad nuppu ja foniito yle 45 ei lähe :D
    mürtsu kärtsub ja paugub aga huiat :D
    Siukest asia oleks vaja ;)
     
  12. DDF

    DDF Member

    248
    0
    16

    Sellisel asjal ei ole praegu mõtet, kuna Eesti Politseil puuduvad vastavad vahendid (nn rullid) sinu rolleri tippkiiruse mõõtmiseks. Piiraja on hea siis, kui sõidad vaikselt ja järsku tuleb pisteline kontroll, et vajutad nuppu ja piirang peal (see siis juhul, kui neile tekivad rullid).

    Usu mind, trahvist sa ei päese, kui lendad 70km/h radarisse.
     
  13. Bam

    Bam New Member

    17
    0
    0
    2009 aasta suveks vms pidid mingite kuulduste järgi kõik rollud minema registrisse ja kui sul on üle 49cc või sõidab kiiremini, kui 45km/h siis ei saa seda rolluna registrisse kanda. Ehk varsti peaks ära tegema A1 ja B1 kategooria load, siis pole enam mitte ühtegi probleemi :D Kihuta ja tuuni palju jaksad ;D Sest kui sa hetkel oma rolluga sõidad sajaga mendile radarisse, siis on metsas, kuid kui sul on load ja arvele kantud, siis pole mitte ühtegi probleemi. va. radarisse lendamine (mis oleks siis nii või naa päris sagedane xD).
     
  14. YourF

    YourF New Member

    2
    0
    0
    omfg :D siis ülisaast. Näiteks venna sr 50. Kõik piirajad peal. 1 aasta vana ja läheb pea all sirgel teel 60 küll välja :D Enamik läheb 50 ja 50+ ikka ju. Kui oma roller tuleb siis teeks nii et piirajad maha aga igaks juhuks elektooniline piiraja. Mingi 60km/h tahaks ikka sõita. Aga ma jahin kiirendust ja ilu :D Piirajad summutavad rolleri surnuks nah :D
     
  15. reidimees

    reidimees New Member

    53
    0
    0
    Kas nad ülevaatusel üles ei leia seda elektroonilist piirajat ? Ja keegi ütles mulle , et nad ei hakka seal gondleid maha kakkuma . Aga küsimus siis , kust nad Aprilia Sr 50 r'i kerenumbri võtavad ,sest see on ju jalgade esise gondli all :roll: ?!
     
  16. Boxcutter

    Boxcutter New Member

    1
    0
    0
    seal käib ju üks osa eest ära, ruudukujuline tükk ja seal all peaks olema.
     
  17. reidimees

    reidimees New Member

    53
    0
    0
    sorry , minu viga , gondlid just värvimises, siis ise ka vaatasin , et ei tea , kas seal selle pisikese kaane alt on näha. :oops:
     
  18. DnB

    DnB New Member

    13
    0
    1
    Huuh, sain kah siis auto tagaistmel istuda kenasti ja kuulata mida politseionu räägib. Tagaistujal puudus siis kiiver, trahvi ei saanud, kuid kahjuks on see minujaoks viimane sõit kui puudub kiiver juhil/tagaistujal. Täitsa toredad on tegelikult politseionud.
     
  19. joss123987

    joss123987 New Member

    5
    0
    0
    need mendid on täitsa jobud tegelt sõbraga sõitsime (mina taga) mendist umbes 55-60 mööda mitte midagi ei tehtud. Paar tundi hiljem lähed oma Freedo 1L-ga mööda peatavad kinni ja küsivad lambist kui vana oled jne. Suuht saast. Tartus niipalju kui mina tean ei tohi natukene kah kiiremini sõita, sest kui mendile silma jääd siis aetakse kohe rollu pealt maha kah. Aga see on nii palju kui mina kuulnud olen, kogeda pole saanud ega ei taha kah. :D :D 8)
     
  20. reidimees

    reidimees New Member

    53
    0
    0

    Heh :D ma sõitsin mendile maantee peal 80'ga vastu , oli junn jahe , vahtisin peeglisse elueest, ei tulnud järgi :D VEDAS :p Vb ta ei mõõtnudki kiirust :wink:
     

Jaga seda lehte