millist apriliat soovitate?

Discussion in 'Soovitused' started by yuiop, Sept 13, 2009.

  1. RalfT

    RalfT New Member

    6
    0
    0
    Selles suhtes seda ma tean et rollerit ma ei taha, ja metsa jutt on suht tõsi kuna mul maal on enduuro. Üks asi veel et keegi ütles et raha ja närve säästa oleks mõtekm võimsamat ratast osta. Ostaks hea meelega aga kuna olen alles 13 siis ei saa nii pea võimsamaga sõita. Pikkuse suhtes on ka õige jutt sest ma olen mingi 190 pikk ja ma ei kujuta hästi ette kuidas ma peaks rolleriga ringi kimama. Ja sumpa peab ikka ära vahetada sest sellise vastiku pininaga ei taha ringi sõita 8) .
     
  2. FreeZeR

    FreeZeR Active Member

    1,136
    0
    36
    Ma tean mida sa mõtled, ise pooldan täpselt sama arusaama. Enduro on ikka parim asi. Võtab suu nurgad ülespoole ikka. 2 nädalat masin seisis kuna polnd hammakat, peale seda oli väga õnn sõita :D mis sest et ma 12k ära sõit sellega, ikka pole kopp ees. Sugulane tüdines oma uuest rollerist 2-3tuhande km -ga ära ja hakkas, et deem sul ikka veab. Et käikudega masin palju huvitavam ja enduroga saab maastikku ka. Paarutan jne, vahepeal harva krossirajal tiba sõitmas ja kardirajal lupsisin täna rollerid ära :D mis sest et kiirenduses jäin tiba alla. Ikka sain jagu.
    Endurol see ka hea, kriime käna pannes ei tule eriti. Ühekorra juhtus nii et paarutasin just, rehv oli mudane. Siis läksin maantepeale ja vahetasin laksti käiku ja tõmbas külje ette, asfaldi peal käna, aga mitte ühtegi kriimu, kuna jalarauad ja lenks päästsid ära.
    Kui sa algaja siis soovitan sulle mingit firmakat endurot. ( yamaha, aprilia, derbi ) Endurol hea juhitavus, mistõttu kukud vähem kui sa algaja ka. Aga alusta kindlasti rahulikult , masinaga tuleb kontakt ja tunnetus leida. Kui sa veel maal elad siis enduro väga tore asi.
    Igastahes ise pooldan endurot/supermotot. Juhitavuse ja sõidumugavuse poolest
     

Jaga seda lehte