Baotiani 80cc-ks tegemine

Discussion in 'Soovitused' started by sYnc, Dets 9, 2009.

  1. sYnc

    sYnc Active Member

    1,454
    0
    36
    Kui ma topin enda Baotian freedo kuuele peale 80cc silku, et kas ma midagi peaks siis veel selle jaoks vahetama?
     
  2. PwnedYe

    PwnedYe Member

    443
    0
    16
    Re: ???

    Suurem düüs
    Ja õpi teema pealkirja tegema
     
  3. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    Kas rahvas pole kuulnud et foorumis on keelatud propageerida seadusega vastuolus olevaid tegevusi? :lol:

    No asjad mida vahetada, on kindlasti silindripea, karbuss ja summuti.
     
  4. tms

    tms New Member

    1,192
    0
    0
    oi puha pead ümber vahetama,suurema küünla pead panema,siis pead benzubaagi välja vahetama,silindri,kolvi,rõngad,spidod,gaasirulli-koos trossiga,vändalaagrid koos väntvõlliga jms

    krt kasuta otsingut ka natuke :-x
     
  5. --zfunky--

    --zfunky-- New Member

    161
    0
    0
    Ei pea sa rohkem midagi vahetama, osta ts-motors.ee-st või kusagilt mujalt see 80cc komplekt pane külge ja ongi olemas, düüsi võid natuke suurema panna.
     
  6. Risto995

    Risto995 Member

    753
    0
    16
    :lol: :lol: :lol: se ´´benzubaak´´ ajas kõigehullemalt narma :lol: :lol:
     
  7. rollue19

    rollue19 New Member

    6
    0
    0
    ma tegin 139QMB ümber,juba 6500 miskit sõitnud,no mul on veel sitaks lisasid aga miski muud sa vahetama ei pea,kiirendus paraneb kõvasti,lõppkiirus jääb samaks mistahes ülekande setiga.Ära unusta nookureid lahti lasta kui tagasi kokku paned,keerad klapid kõveraks
     
  8. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    Pööretepiiraja pärast lõppkiirus ei suurene. Parem ka kui seda piirajat ilma vastavate mootori modifikatsioonideta ei eemaldaks.

    Nookureid lahti lasta? Klapid kõveraks?
     
  9. sillllu

    sillllu New Member

    998
    0
    0
    Tekkis sama küsimus kohe:D
     
  10. rollue19

    rollue19 New Member

    6
    0
    0
    paistab et tekitab segadust,lahti lasta siis selles mõttes et enne kui mootorit uuesti kokku pannes keerad nookureid peale mida läbivad silindri ja silindripea kinnitamiseks vardad siis keera klapi reguleerimis mutrid lahti ja need väiksed nookuri otsapoldid mõned keerded välja kuna kui sa hakkad mutritega silkut-pead ja nukkvõlli kinni keerama void nookuriga suruda klappi kõrvale kui ta liiga tuugalt vastas on ja väänad kõverasse,algul ei pruugi midagi märgata kuid hiljem tõmbab klapisäärele mõra sisse ja varsti võib juba klapitaldrik silkusse murduda,kui kõik on koos,keera nad jälle vastu klappi jas hakka reguleerima.
     
  11. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    Kuule, vaata palju su ülimegasuurest lausest kirjavahemärke puudu on - võtab aega ja mõtlemist, et su viimasestki jutust aru saada nii nagu sina mõtled.
    Sa ei keera ju nookuriraami nii peale, et nukkvõll parajasti mingit klappi avab... Ennem sätid ikka nuka neutraalasendisse mida ta peabki olema, kui kolb on Ü.S.S.
    Ei ole see sinu kirjeldatud asi üldse hädavajalik. Samas pärast pead niikuinii need mutrid lahti laskma ja klapivahed õigeks sättima... mida suur osa siinsest rahvast ilmselt kunagi ei teeks.
     
  12. sillllu

    sillllu New Member

    998
    0
    0
    Ma olen kogu elu oma klappid kohe paika pannud. -.- Kuid muidu jah, kui sul ennem nookurid peal olid ja sa vahepeal pole neid peale keeranud, siis ei keera sa seal midagi kõveraks kui kolb ülemises surnud seisus on. See on juba sinu enda probleem kui sa märke ja muud paika ei pane silindri vahetuse ajaks.
     
  13. rollue19

    rollue19 New Member

    6
    0
    0
    anna siin hüva nõu ja hüpatakse lause pikkuse ja kirjavahemärkide pärast näkku nah.Kooliaeg on ammu möödas,uskuge või mitte aga väga võimalik on kõverasse keerata,kogemusi mootorite maailmas jagub .Arusaadav et kogu tegevus toimub märkide järgi ja surnud seisus.Mõni võib siinsete teadmatute modede pärast oma mootori tuksi keerata.Sa ei pruugi ka 10000 kildi pärast aru saada ,et sul klapp kergelt kõver,kuid õli läheb ja läheb...siis veel uued sooveldamised ja palju jama või siis raha ,ühesõnaga ma ei viitsi vaielda.
     
  14. rollue19

    rollue19 New Member

    6
    0
    0
    sillllu-kogu jutu mõte ongi selles et vanad nookurid,uus silindripea klappidega,kui teed lahti mõnel muul põhjusel siis loomulikult pole seda vaja kugu point on uues klappidega silindri komp.sel juhul ei pruugi sobida ja katsetada pole mõtet,ma ju räägin et nähtud mitmeid kordi seda p....keeramist nahh.
     
  15. sillllu

    sillllu New Member

    998
    0
    0
    Selgee siis.
     
  16. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    pm on kõik see värk mootori koostajas endas kinni. olenevalt sellest, kuidas ta midagi teeb, peab ta eri asju järgi laskma või peale keerama või ... (täida lünk ise)
     

Jaga seda lehte