Rannu PitPro 150ccm3

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by Rannu, Juuli 11, 2010.

  1. Rannu

    Rannu New Member

    579
    0
    0
    jah, ise katsetades sain ka sellise lahenduse :D aga miks see nii on ?
     
  2. Alex

    Alex New Member

    219
    0
    0
    mõtle loogiliselt, hammasrattad ei lähe ju kokku igast asendist
     
  3. udiam

    udiam New Member

    697
    0
    0
    Vahepeal on hammakad sellises asendis kus nad ei taha ilusti sisse minna. Ja kui mootor töötab pole seda probleemi.
     
  4. Rannu

    Rannu New Member

    579
    0
    0
    Okei Siis on kõik hea. Õpin ja sõidan
     
  5. udiam

    udiam New Member

    697
    0
    0
    Homme lähme shoppama w? 8) :p
     
  6. VW_Motors

    VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

    1,756
    0
    36
    Arvata on, et kui mingi laks, siis olen 99% kindel, et sa süüdi.
     
  7. Rannu

    Rannu New Member

    579
    0
    0
    Niikuinii Mehhiko laht plahvatab 6 kuu pärast ja terve planeet Maa lendab õhku, ehk pole hullu :lol: . Samas sa ära kujuta ette, liikluseeskirjad on puust ja punasest selged ja pole mõtet hakata Nastjat mängima.

    Muidu Maidu ma vaatan homme Pärnu motosse, Riia maantee 29a oli vist või 28a. Äkki seal on, kui ei, siis teisipäeval Plekatsisse.
     
  8. VW_Motors

    VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

    1,756
    0
    36
    No, siis kui laks, siis küll too tehakse kindlaks, et sul ei vasta ratas nõuetele.
     
  9. karlerik110

    karlerik110 Member

    339
    0
    16
    Ikka väga räige räim on see pill ju :lol: Sidur peetis, käigukast kohe laiali minemas( õli vahetusavast tuli hammaka tükke juba ), peal on raske süüde sest kerge süüde jäi minu kätte :lol: Elektritooret pole seal mitte kunagi olnud, mitte ühelgi pitil pole :lol: Ahjaa, mootor on ka ülikohvi, käega saab tööle lüüa selle :roll: Esiamordis ühes pole õli ka sees. vb teises veel tilk on.... Tagavelje võib ka juba peetis olla, sest nagu näha siis ikka veel on rehv vahetamata.

    Vean kihla, et mingi ilgelt pikka aega on õlivahetus tegemata ja õhupuhastit pole hooldatud :lol: Tee nood asjad kindlalt ära ja peale igat sõitu pese õhupuhasti ära ja spets filtri õliga tõmba ka üle.

    Õli vahetatakse peale viite sõidutundi ja ALATI pane sisse täissünt.
     
  10. Rannu

    Rannu New Member

    579
    0
    0
    Su jutt väga lohutav ei olnud. Esiamordid on gaasamordid, seal ei peagi õli sees olema ju. Tagurehv pole jah parim aga sisekumm seal jah katki. Aga räägi mulle käigukasti õli vahetusavast. See asub seal, kus on sidur? Paremal pool eks. Must kaas on peal. Seal sees oli jah väikest puru. Mina, udiam ja isa mõtlesime, et too ongi selleks, et sinna koguneb mootori raudpuru, mida tuleb puhastada :oops:

    Igatahes, kas sealt vahetatakse käigukasi õli?

    Türa, siis on küll täitsa vittus kui asjalood on nii, nagu sa räägid. Lisa mind msni [email protected], oleksin väga tänulik.
     
  11. StreetStyle

    StreetStyle New Member

    206
    0
    0
    Ees on sul õliamordid, taga võib küll gaasiamort olla.
     
  12. Daniel

    Daniel New Member

    953
    0
    0
    Ee, te kõik 3 panite siis väga puusse, paremal pool käigukast, kui sealt rauapuru tuleb, siis on asi peetis, sul pikka lõbu pole sellega, varsti käigukast täiesti laiali.
    Kui siin seda teemat lugeda, siis on hea, et ma ei vahetanud boostat selle piti vastu ikka, sellel on ikka tohhujaa vigu küljes.
    Aga edu sulle, loodan, et sa saad korda ikka kõik. :)
     
  13. Rannu

    Rannu New Member

    579
    0
    0
    Võimalik, et tuleb see masin maha ärida siis kiirelt :| :| :| :| . Ei julge vist linnas nii sõitma hakata. Homme muidu ostan uued sidurikettad ja siis kolmap. saab masinaga esimesed tiirud teha... eks siis kuulda ja tunda ole mida käigud teevad :|

    Ütelge, kui palju õli läheb käigukasti ja kust saab sinna õli valada ning kust välja lasta? Ning öelge, kui palju õli mootorisse läheb sisse.
     
  14. kev

    kev New Member

    146
    0
    0
    mul läheb pitile mootorisse täpselt 1liiter aga too 125-ne, ei tea kas see määrav on.
     
  15. aprill27

    aprill27 New Member

    1,254
    0
    0
    Oleneb palju käikarist rauapuru tuli ning see ei pea kohe olema käigukastist.Samamoodi võib olla kicki hammakas või õlipump kulunud vms mis seda puru tootis.Õli vahetad nii , et keerad seal karteri all selle suure poldi lahti ning lased tühjaks.Siis paned uue õli sisse näidiku järgi.

    Samuti kui kompra on väike siis üldjuhul ei tähenda see ,et silku peene.Piisab tavaliselt kolvirõngaste vahetusest või vahest isegi klappide reguleerimisest kui need paigas ei ole
    Edu ning ära kohe niiväga ehmatu vaid otsi ning uuri kas need faktid on ikka nii hullud kui esmapilgul paistavad

    Ning kui asi nii nii nii väga hull tõesti on siis palun vaata siit omale mõni uus mootori komplekt (Lifani 125cc mootoril hinnad alates 4k soodukaga)
    http://www.atmracing.ee/?lang=est&m1=45&m2=110
     
  16. karlerik110

    karlerik110 Member

    339
    0
    16
    Karteri all on sinine polt, sealt lased õli välja. Ja poldi magnetiga ots puhasta ka ära rauapurust. Üldiselt on nii, et igal pitil tekib mootoris rauapuru. Vähemalt mina pole ühtki piti näinud, millel EI teki rauapuru ( räägime siis rajal sõitmisest ja trennist/võistlusest) Kicki vända juurdes on õli sisse valamise auk. Õli läheb 0,9-1 l. Ja viska sinna kallis täissünt sisse, kui tahad et asi ikka natuke kestaks ka. Võib-olla, et kui sa väga piitsa ei anna, siis natuke kestab ka see pill sul( käigukast just) . Sest minu ja eelmise omaniku käes nägi see pill ainult krossirada ja ei miskit muud.

    Aga 125cc ja 150 cc... No see on hoopis miskit muud. 125 kestab muidugi väga hästi, põhimõtteliselt ei lagunegi, aga see 150/160 cc minek on hoopis teisest klassist ka. Aga need masinat tahavad juba kõva hoolt ja remonti.
     
  17. Rannu

    Rannu New Member

    579
    0
    0
    Täna ostsin viimase raha eest 4 uut siduriketast, üks oli veel korralik. AGA ASI EI OLNUDKI SIDURIKETASTES VIST. Seal koht, kuhu kettad kinni haakuvad peaks vindiga sisse keeratav olema, aga too vindijupp suht suur on ära murdund. Ma ise seda ei näinudki. Homme proovin isaga või udiamiga tolle jublaka kudiagi lahti saada siis tuleb osta uus jupp või too kinni keevitada. Iseasi on see, kaua too peab.

    Mitte sidurikorvi pole vaja vaid toda järgmist juppi mis sinna peale läheb. Nime ma ei tea. Kas sellist asja eraldi müüakse?
     
  18. udiam

    udiam New Member

    697
    0
    0
    Esimesel päeval tõmbasime kõik punnid karteril lahti ja sealt tuli paar tilka õli, kuna kõik õli arvatavasti veohammaka simmeri vahelt välja voolanud kuna to leemetas hullult.
     
  19. Rannu

    Rannu New Member

    579
    0
    0
    Mhm, aga kuna too sidurjunn on ära murtud siis oli jah mootor toda sitta täis ja keegi polnud puhastanud, Täna puhastasin ära ja korras, nood polnud käigukasti hammaka tükid vaid mingid muud tükid,m mis sealt murdudes tulid

    [​IMG]
    See asi on puruks kus punane täpp on, vindiosa on sees ka veel. Kellegil pakkuda siis ps.
     
  20. matu003

    matu003 Active Member

    1,112
    0
    36
    normaalne masin,teemat lugedes saan aru,et see masin on kövasti elu näind:D
     

Jaga seda lehte