kõrge kütusekulu

Discussion in 'Help!' started by saldion, Aug 4, 2010.

  1. saldion

    saldion New Member

    21
    0
    0
    tere... mure siis selline et rolleril ikka väga suur kütusekulu... nimelt saab ca 6 liitriga sõita alla 200km... masinaks on TGB 101R 50cc 2010a ja täiesti stock, eemaldatud ainult vario piiraja... ise hakkasin mõtlema et äkki tagasivool umbes või miskit, kuid karpat silmitsema hakates avastasin et polegi tagasivoolu, on ainult tagasivoolu port, mis on tühi... st voolikut ei ole... äkki keegi oskab ütelda kas ei peagi olema antud isendil tagasivoolu või on tegu mingi praagiga, A La stiilis: et vahvad taiwani mehikesed unustasid vooliku installeerida...?
    kuna olen rollerite alal täielik uustulnuk, siis ei oska kahjuks karpa mudelit tuvastada, mis ei tähenda et tehnika alal päris uhhuu oleksin...
    loodan et saite murest aru ja keegi ka asjalikku abi oskab anda...

    ette tänades: saldion
     
  2. keeway.

    keeway. New Member

    545
    0
    0
    Kui sul 2taktiline see roller, siis on see kütusekulu normaalne. Ehk siis pea 4l 100 kmile.
     
  3. saldion

    saldion New Member

    21
    0
    0
    2T neh... krt... andmetes ja igal pool mujal lubati ca 1,5l-2l/100km...
    aga tagasivoolu kohta... kas 2T peab/võiks olla tagasivool, ning kas tagasivoolu olemasolu ka reaalselt mu küttekulu vähendab? küsin sellepärast et karpal ja paagil on tagasivoolu valmidus, puudu on ainult voolik...
     
  4. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    ilma bensiinipumbata ei ole tagasivoolu kindla peale. need torud on karpa tuulutused, parem kui on voolik otsas aga nagunii läheb voolik põhja alla, ma ei näe vahet kas see on seal või mitte.
    äkki aitab kütusekulu vähendada mõistlik sõidukiirus - tehase andmed on vahest mingi 30 km/h sõites mõõdetud, kulu saaks vähendada ka raskema rulliga, et sama kiiruse juures oleks pöörded madalamad.
     
  5. saldion

    saldion New Member

    21
    0
    0
    selge... tänud... sain siis ammendava vastuse...

    tänades: saldion
     

Jaga seda lehte