Timmo Derbi GPR 125 06

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by Timmo, Mai 28, 2010.

  1. *Chris*

    *Chris* New Member

    1,702
    0
    0
    Aga näiteks kui sa praegu ta müüks, palju hind olla võib ??? :D See pakkub täitsa huvi.
     
  2. Timmo

    Timmo Member

    465
    0
    16
    no pole nende hindadega eriti kursis, aga alla 30k midagi samaväärset küll ei saa. vb kuskile sinna 25-30k vahele jääks see hind. tahan ise 1,5 a. ära sõita ja siis saan ka suht suure kasumiga ikka maha müüa selle ;)
     
  3. Timmo

    Timmo Member

    465
    0
    16
    keegi oskab täpsemalt öelda, kuhu see pööretelugeja juhe minema peab? Kui ta seal piibu tipus on, siis loeb pöördeid aga mootor ei lähe tööle, säde pole. Jamasin päris tükk aega, lõpuks ei viitsinud enam. Alguses sain kohe ilusti tahhoka tööle ,nüüd võtsin lahti korra ja enam ei saa. Muidu masin töötab hästi. Õhufiltri pesin ära, vahepeal oli väike seisak kuna süütepooli küljest oli 1 juhe lahti tulnud ja ei viitsinud nädal aega torkida seda. Üks asi veel, et masin tossab päris palju. Külmana päris jõhkrat, soojalt enamvähem, natuke palju vist ikka. Mis selle võib põhjustada? Vana õhufilter võib sellist nalja teha?
     
  4. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    tahhokajuhe peaks minema süütepooli primaarmähise klemmi alla, ehk sis sinna juhtmesse mis jääb cdi ja pooli vahele.
    liigne tossamine tuleb kas sellest et segad palju õli bensiini sisse (kui segad ise), pumbaga mingi teema või siduripoolne vändasimmer läbi. arvesta sellega et see peabki tossama suti, see on kahetaktiline. aegajalt oleks hea maanteel mootorit soojemast soojemaks ehk päris soojaks ajada, puhastab küünalt. linnas ta väga koormust ei saa.
     
  5. Timmo

    Timmo Member

    465
    0
    16
    Saab raudselt liiga palju õli peale. Eile vaatasin et sumps tagant õli täis kõik, tagasõitjal (rolluga sõitis järgi) olid pluusi peal mõne õlitäpid isegi. 1L õliga sain sõita üle 200km veits. Kuskilt õlipumpa regullida ei saa?
     
  6. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    Ega seal palju teha ei anna, siiski annan viite, kuna olen laisk ja ei viitsi seletada. Paremklõps ja wiew image. [​IMG]

    Võibolla on sulle abi ka foorumist http://www.125ccsportsbikes.com.
     
  7. Timmo

    Timmo Member

    465
    0
    16
    aitäh õpetuse eest. seal kirjas, et need peavad paigas olema (kriipsud) , kui ' throttle cable free play ends'. kas selle free play all on mõeldud siis seda kui rutska nsm tühja käib, ja end on siis kui tross õrnalt pingule läheb? praegu sai igastahes nii seadistatud, eks pärast vaatab, kas muutub ka midagi.
     
  8. Timmo

    Timmo Member

    465
    0
    16
    kui kellelgi huvi võib pakkumise teha, mõtlen müügile. praegu talve seisnud, seisma jäi siis töötas väga hästi, usun et töötab edasi ka. praegu tahaks uue õhufiltri panna, uued peeglid ja natuke timmida.
     

Jaga seda lehte