Suurim ebaõnn rolleriga

Discussion in 'Jutud' started by ivojoeloo, Jan 29, 2008.

  1. timokurves

    timokurves New Member

    298
    0
    0
    08.08.2010 kukkusin rolleriga tugev tuul lükkas mu pikkali parem jalg lõhki kuid roller täiesti terve
     
  2. -Aston-

    -Aston- Active Member

    1,339
    0
    36
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
     
  3. Reiks-

    Reiks- New Member

    605
    0
    0
    Esimene öö taheti kohe ära varastada , õnneks päästis pidurikettalukk . Aga praegu rolleriga ainult jama. korralikult ta ei sõida .
     
  4. joss13

    joss13 New Member

    2,817
    0
    0
    Mul on ikka ka oma hiinlastega neid lakse olnud

    1) mingi paar aastat tagasi sai metsateel rolleriga hüppeid tehtud , alguses oli üks sõber kaasas , vaatas kuidas ma mingi 40-ga august hüppesse panin , tuli teine sõber sattusin veits liiga hoogu lasin 50-ga hüppesse ajas tagaotsa mõnuga hüppama , siis hakkas igati täiega vibama , lenksust kinni hoida enam ei suut , lendasin üle lenksu pehme heina sisse , nägin veel kuidas roller tee peal lendas , siis umbes sekund vaikust ja roller kukkus mulle peale, sumpaga vasta kätt , põletushaav siiaamaani käe peal (selline laik ) , ja käsi valutas ka mingi 3 päeva aga lihtsalt mingi põrutus ilmselt 8)

    2) mingi poolteist aastat tagasi sama hiinlasega mis essas looski (mu esimene hiinakas :D ) puitsilla peal , vihmase ilmaga sild mõnuga märg , 60-ga tagapidur läks blokki tõmbas külje kenasti ette , äkitselt oppa sild otsas kena jäme kruus , panin koos rolliga külili , käsi nats lõhki ja rollerile mõned uued kriimud ja paar katkist kinnitust :D aa ja kiivrilt tuli tükk värvi ära :p

    3) nüüd vähem kui nädal aega tagasi sai seni jõhkraim laks tehtud , küll mitte minu poolest v nii , sõber oli see kes haiglasse lauale läks , ühesõnaga oli siis nii et sõitsime 3 masinaga , kaks sõbra ühe apriliaga mu kõrval algul (sr50 street) , mina oma hiinakaga üksi(nüüd juba uus hiinakas) , ja kaks teist sõpra tagantpoolt 125cc minskiga järgi kiirendamas , kuulen ull ragin hakkas varios käima (tuli välja et vario esimene pool kus see tiivik hammasratas , rullid jne , oli lahti tuld ) . muidugi läksin närvi et nagu mida PIIKS-u ruttu pidureid et tee äärde , nagu kruusateel , suht keskel sõitsin kuna pidurdasin , jäi ap ettepoole must , aga kuna pidurdasin kiiresti ja peeglisse ei jõud vaadata , jäin pmst seisma mingi 3km/h oli vb sees , kuulen sõber minski peal karjub ei jõud vaadatagi , laks käib , libisesin mingi 5m kruusal lendasid vasta mu lenksu , kuna hakkasid must hoopis valelt poolt mõõduma ehk paremalt teepervest, endal pöial paistes ja küünarnukk valus , rolllil külg kriime täis kinnitusi muid puru ei läind , istusin juba pikali maas , nägin kuidas minsk vajus kraavi mis põllu ja tee vahel siis lendasid mõlemad sealt pealt maha ühel oli krossikiiver mis päästis ta näo kuna ta maandus just kõigepealt näoga aga kiivri nokk nagu kinnitused läksid katki ja liikus näo ette täpselt . teine sõber oli vana vene kiivriga , siis kukkus neile minsk seal põllul peale pöörded laes tagaratas käis ringi , siis üks sõber suutis eemale lükata ap pealt tulid ka appi suretsid minski välja , siis ma veel veits istusin kuna ilmselt olin shokis , kuulen vene kiivriga ehk minskiomanik nagu oigas lähen lähemale , vaatan ninast ja suust verd voolas , ja muudkui oigas , tuli välja et ta omal jõul tõusta ei suutnud , siis juba oli näha et jalast verd tulli , tuli siis välja et käiguvahetus ja käimalõõmis hoovad olid täpselt ta reiele maandunud , ning tüübil reieluu sodiks , kuna ta oma 195cm pikk oli suht raske teda autosse toppida , jalga loomulikult ju liigutada ei suutnud , haiglas oli kohe lauale löödud jalg pandi poltidega kinni , järgmine päev tuli välja et üks ribi oli ka katki ja kaelalülis ka mõra , ja nüüd ta siis istub haiglas õpib karkudel käima ja järgmise nädalalõpuks vb saab koju , mina teise sõbraga pääsesime õnneks vaid veits lõhkiste käte , jalgadega , ja kusjuures seee oli ainuke päev kus mina kiivrit ei kandnud , nii et mul veeel suht vedas , ja nagu sealt teada saime , siis tuleks vanad munakoored ikka uute kiirvite vastu kindlasti välja vahetada ja kiirvit tuleks üldse kindlasti kanda kui elu armas !!

    Paistab et tuli juba paras romaan ! :lol:
     
  5. -motomees-

    -motomees- Active Member

    1,111
    0
    36
    trr suurim ebaõnn on hiinaka ost naah
     
  6. fieri357

    fieri357 New Member

    162
    0
    0
    NO MA EI SAA ARU MIS FAKK NEIL HIINAKATEL VIGA ON????MÕNELE VÕIMSAMALE TÕMBAVAD KA KOTI PÄHE:!
     
  7. exotic-

    exotic- Bännitud Bännitud

    2,848
    0
    0
    mine perse selle jutuga :D
     
  8. andrezoo9

    andrezoo9 New Member

    97
    0
    0
    Ei juhtunud küll minuga aga suht koom ikkagi.Tuli siis naabrile üks rollutüüp külla parkis rollu maja ette,selle hargi peale läks siis tuppa,hommikul tõusis ülesse ja vaatas et rollu on ikka alles aga kui nägi vaadet külje peal.Taguratas oli ära varastatud.
     
  9. stc-tnt

    stc-tnt New Member

    89
    0
    0
    Okei.. sain 14. sünnipäevaks hiinaka. lube veel polnud. ootasin täpselt kella kaheteistkümneni et saaksin rolleri päriselt omale ja läksin tiiru tegema. sain ilusti aiast välja ja tuli gruusa kurv. ma ikka kohe gaas põhja ja külg ette ja pikali. rolleril külg kriimuline ja esipiduri heebel puru. endal mõlemad põlved ja küünarnukk lõhki :). kiivrile tulid ka täkked sisse.
     
  10. Falcon

    Falcon Active Member

    1,109
    0
    36
    mul jalgrattaga sama asi olnud samas kohad ^^
     
  11. liquymoly

    liquymoly New Member

    138
    0
    0
    Mul läks atm sm põlema :D:D
    sõitsin kooli ning mingi kilt olin sõitnud ja siis järsku paagi alt jõhker leek välja :S:S:S
    sorri et pole roller:S
     
  12. FreeZeR

    FreeZeR Active Member

    1,136
    0
    36
    sõbral läks peugeot vivacity garaažis põlema :D vend kallas bena otse kollektorisse, siis lõi vänta, küünal oli vist maas kui mäletan, piibu küljes ja andis sädet ja aurudest lõi ilge leegipahvaka üless :D siis mingi ruttu tagaruumist kitsast garaažist välja, vahepeal ei mahtunud läbi kuskilt siis täiega raksaki :D õue ja lund peale :D üks kondel oli suht sulanud ja sisse vajunud :D aga pmst vedas :D puugaraaz ja kitsas ja madal ka, oleks puhta põlema läind oleks persses olnd :D aga leek oli vägev :D
     
  13. Vihmapoiss

    Vihmapoiss Member

    720
    0
    16
    Üritasin nokka tõmmata koduteel ja tõmbasin valesti lendasin kraavi ja veel kraavist välja ja jäin püsti:D
    Paar korda on lihtsat roller maha kukkunud aga kunagi pole midagit hullu olnud!
     
  14. sten2525

    sten2525 Member

    74
    0
    6
    suurim viga oli keeway ost :oops: :roll:
     
  15. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    Kunagi kui olin nii 10-11 vana, läks mul Riga-13 põlema. Olin mootorit just kõvasti "forsseerinud". Asi ei tahtnud peale räiget tuunimist enam käima minna ning olin sunnitud teda kilomeetrite viisi lükkama. Olin lükanud sääreka Kivisilla mäe otsa, ning kui mõningase puhkehetke järel sealt alla tulema hakates siduri lahti päästmise järel silindripea vahelt spetsiaalse custom tihendi puruks lõi, lendas sealt seest kõva pahvakas bensiini koos leekidega välja ning õlised dressipüksid ja muidugi pool võrri olid põlema süüdatud.
     
  16. RistoBgo

    RistoBgo Member

    175
    0
    16
    Proovisin siis tagal lasta , k6rvalteel , siis vaatasin 2 neiut jooksid. M6lemal loomulikult ilusad kannid , mida ma ka vaatama , j2in j2rsku t6mbasin kaasi liiga p6hja ja t6mbasin yle. Terve tagutuli ribadeks ja tagukondel.
     
  17. Unique9

    Unique9 Member

    404
    1
    18
    Tõesti, nagu paljud juba ütlevad on kõige suurem ebaõnn selle ostmine!
     
  18. TheThiff

    TheThiff New Member

    197
    0
    0
    19.08 Laagri maksi parklas :D Autoga Head-on Crash :D
     
  19. tegelt

    tegelt New Member

    79
    0
    0
    (aprilia rally 70 malossi sport)
    mingi 2nädalat tagasi sõitsime metsseale otsa.
    kiirust oli umbes 80km/h
    masin ikka puhta peene,isegi alla tuhande kilomeetri sõitnud stage6 pro replicia oli kõver.
    ja minu kõrval sõitis 125ne honda.ka tema sai seale pihta.ja tal maksa rebend.
    JA LOOMULIKULT OLI SIGA KH VEEL SURNUD.

    (honda dio)
    väikene naps ja pealejook sai otsa.
    läksime sõbraga poodi et toome pealekat,ja mõttlesime et dio väike masin pole kiivreid vaja.
    pealekas toodud saime 100 meetrit sõita kui oleksime autole ette sõitnud,kuid õnneks panin ennem külje maha,käed,jalad,nägu kõik korralikult puruks..


    ja nooo ostsin endale hiinaka 16tuhat krooni maksis.
    see oli mul umbes 2kuud korralik.pealeseda hakkasid juppid kukkuma ja lõpus keevitasin sellele bmw istme kh peale.mõnus pill oli.
    ja mootori panin pärast tõukkekelgule peale.
     
  20. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    mõelge uuesti, idioodid
    esiteks on kiivreid vaja ja teiseks, vähemalt minu dio ei olnud kahekohalinegi.
    kahju et te auto alla ei jäänud kohe.
     

Jaga seda lehte