Avariid!!

Discussion in 'Jutud' started by k@LJU, Okt 12, 2008.

  1. ConversE

    ConversE New Member

    651
    0
    0
    kunagi ühe typhooniga suutsin põllupeal mingisse auku sõita :lol: -
    suzuki sepiaga panin põllupeal külje maha
    freedo 1 hega tõmbasin üle
    hondaga libeda märja murupeal külg maha pandud aga midagi ei juhtunud
     
  2. herko4

    herko4 Bännitud Bännitud

    1,311
    0
    0
    mul oli viimati üks korralik avarii nimelt sõideti 60km/h pealt tagant sisse.
    tagant soitja soitis t2pselt velje ja summi vahele ja mul l2ks roller tagale ja üle siis ma lendasin kuidagi mitu meetrit rollerist kaugemale.
    õnneks pole mul midagi juhtund paarkriimu ja n2dal aega kondivalu.
    roller aga läks täiiesti soidu kõlbmatuks.
     
  3. AEROX(Y)

    AEROX(Y) New Member

    239
    0
    0
    Eesti keeles paluks, koos komadega.
     
  4. FreeZeR

    FreeZeR Active Member

    1,136
    0
    36
    Krt neid känapanemisi ikka 9 aastase motokarjääri ajal ikka olnd :D alustades kunagi 6 aastaselt võrriga ja sellega kukutud vahest.
    Oma dt-ga esimene käna oli kui paarutasin sitaks muda sees, siis kui ma suht alles selle olin saanud. Tõmbasin rohult asfaldile üle vahetasin äkiliselt käiku ja viskas pirukale kohe, aga retsept yamahale, et ta mu masina nii on teind et külge maha pannes ei tule ühtegi kriimu kondlile, asfaldit puuduvad ainult jalarauad ja lengstang. Neid känapanemisi palju pole just olnd, suvel pmst ei olegi. Talvel ikka juhtub driftihoos, näiteks kui lumekihi all põllutee peal, mis oli täiega rööbastes, aga rööpaid polnud näha, sõber lasi krosaga ees, ma järgi ja järsku täiega rööbastes vedas ära, sai see talv siis tüki kondlist välja kukutud. Aga talvel sai igast kino tehtud :D mingi 20-30km/h kolmekesi 180kraadi teha jää peal jne :D :-x Kokku olnud elus 2 avariid :oops: loodan, et neid rohkem ei tule.

    1avarii oli 2008 kevadel kui sõbraga niisama külapeal sõitsime, ta sõitis ees, ma järgi. Kiirus oli mingi 50-60 km/h , siis oli mingi kamp kõrval, jäin neid zuumima, siis vaatan ette ja litaki. Ei osand oodatagi seda, et sõber järsult pidurdab ja tee keskele risti keerab ette. Käis üks pirakas (vend istus ka taga mul veel) ja siis olin järsku kahe masina all. Sr oli kondlite poolest suht ribadeks, mu dt-l polnd kriimugi lol. Aint üks väike plastmassrõngas vms, millest pidurivoolik läbi läheb see oli ära murdunud. Aga mulje jäi nagu "sõber" otsiski seda pauku kuna ta rolleril olid juba ennem kriimud jne. Ning aeg hiljem jumala lampi sirgel teel pidurdas järskult kolonnis kui sõitsime. Peale seda sai mõlisetud veits jne, muutus veits normaalsemaks.

    2 avarii oli vennaga 2008 sügisel, sõbral peale tobil käimist metsas oli mingi puuroigas sumpa vahele kinni jäänud ja jäi seisma, ma jäin ka seisma teisele poole teeäärt ja hakkasin siis sinna poole minema kus sõber seisis ja litaki. Vend tõmbas oma sr-ga mulle mingi 70-80km/h sisse tagant-küljelt sisse. (ei osanud oodata et kui me kõik seisma jääme, siis vend tahab lihtsalt mingi täislutiga mööda peenestada, teadsin küll, et ta seljatagant tuleb aga arvasin et ta jääb seisma.) Siis sai natuke matrixit tehtud ja igast imemoodi lennatud. Masinal midagi peale kõvera taguhammaka ei juhtunud. Venna sr-l ka ei juhtunud, kuna taguhammakas puudutas aint rehvi tal, kondlid vastu ei läind.
    Aga paar kuud oli jalg valus, kui pingutama hakkasin kekas. Jumala nuss oli...
    Ei tahaks enam avariisid läbi elada.
     
  5. banger896

    banger896 New Member

    10
    0
    0
    Mis te vingute siin mul lükati rollu kraavi ära . Tagajärjed on halvad. Terve parem pool on Pu*sis.
    teaks vaid kes tegi :-x
     
  6. miku10

    miku10 Member

    643
    0
    16
    Kruusapeal ikka on juhtund , tulen kurvist , lahtine kruus , külg ette ja matsaki , põhjakondel kriibitud :S
     
  7. pettasaanu

    pettasaanu Bännitud Bännitud

    285
    0
    0
  8. tms

    tms New Member

    1,192
    0
    0

    Mõni kohe väga vihkab rolleriklubi,kui neid kommentaare lugeda.


    Räägin ka ühe loo,veidi koomiline oli.


    Tegin sügisel(2007)(kui soetasin) rollerile sissesõitu,ja lasin nõuete kohaselt tal maha jahtuda,ise jõin parajasti teed-ja üks enduurovend tuleb-jäi meid vaatama(ooh motovennad vms )-ise samAl Ajal edasi sõites-ja mingine 50cm jäi puudu,et oleks matsu pannud,aga jõudis napilt ära keerata:):D
     
  9. banger896

    banger896 New Member

    10
    0
    0
    mina panin esimesel päeval matsu kui rollu sain,märja murupärast, väiksed kriimud tuled ja väike jupp väljas gondlist , aga see sai kiirelt järgmine päev äraparandatud :), muidu olen ka suurele oksale sisse sõitnud ja siis toimus suur avarii :),
     
  10. JossuX-

    JossuX- New Member

    667
    0
    0
    sõitsin umbes 30km/h ja liiv oli asfalti peal.. ning vajutasin esikaid ja räigelt külili.. kondlid kriimusdatud ja suunaka kinnitused puruks.
     
  11. Kukekont

    Kukekont New Member

    7
    0
    0
    Ja minu maja ees, kusjuures! :D
     
  12. KenH

    KenH New Member

    86
    0
    0
    Kunagi sai sõbra rolleriga vastu suurt metall prügikasti sõita . Ise jäin püsti ja midagi ei juhtund , ainult esikondel oli ribadeks. ja siis märja muru peal ka korra külje maha pannud.
     
  13. SP1

    SP1 New Member

    156
    0
    0
     
  14. OneWheel

    OneWheel New Member

    296
    0
    0
    Kunagi sai freedo1-ga kärna pandud,hommikul oli siis sõbraga vaja sõitma minna aga majade vahel oli kitsas tee ning kurv oli kah sirka 90kraadi muidugi siis läks veel tagumine ratas muru peale ja tõmbas küllili ära :lol: ,sõbraga muidugi lendasime pikali ning freedo küllili ning tahtis põlema minna :lol: :lol: ,suitsu tuli korralikult :lol: pealt näinud vanapäss vaatas hoovist suurte silmadega ning muigas :lol: .Freedoga neid juhtumisi ikka oli :p
     
  15. Martinkuke

    Martinkuke New Member

    1,335
    0
    0
    oii enda freedo1 sai kh igast trikke tehtud 1 kord oli sis kohe 1 päeval kui sai tutikana ostetud, üritasin ketsiga ümber pöörata kuid ei osanud väga ja nii juhtuski et oli kohe külg maas kuid õnneks midagi ei juhtund :) teine kord oli sis nii et kruusa tee peal oli asfalt teele minek, pidurdasin sis rolliga külg ees ja asfalt tuli vastu ning kohe jälle plaksti külg maas sis sai proovitud tagal lasta no nagu mõni meeter tuli kuid esiratta mahasaamine läks keeruliseks kuidagi nuketi maaandus ja jälle külili :lol: umm sis 2010kevad pm oli juba lumi enam vähem sulanud kruusa tee oli ulme porine ja pehme ja sis tuli selline jääga libedam koht ja jälle külg maas ja spido kondlil auk sees ja nh igakord kui külg maas siis muidugi tuli väikseid tükikesi ära ja ka kriime palju.
     
  16. Saaremasin

    Saaremasin Active Member

    3,440
    0
    36
    Kruusapeal keerasin ümber,gaas läks paljuks,maisn läks kohe pöörde ja külili ma olingi,jalg paistes tükk aega.:D
    MAsinal tulid mõned kriimud:D

    Sai sõidetud tööle,samal ajal,kui tööl olin,sadas lumi maha.(saaremaal hakkas siis sadama)
    ja läksin 2km üle 30 minuti ning suureteepeal sain isegi 40km-h sisse,kuid oma maja ees,keerasin ja külili ning küljegondlisse müra :-x :-x :-x
     
  17. OneWheel

    OneWheel New Member

    296
    0
    0
    endal oli sama moodi tutikana kohe esimesel päeval sai ikka külg maha pantud,sõitsin just muru pealt tee peale väike kallak oli ning sõber istus kah taga ja vopstii esiots õhku ja küllili XD :lol: :lol:
     
  18. Martinkuke

    Martinkuke New Member

    1,335
    0
    0
    õnneks freeodist ei olnud suurt kahju kh kuid siiski eriti räbalaga kh nüüd ringi sõita ei tahtnud :Dedasi liikus küll asjalikult maanteel sai ikka parimatel aegadel peale sissesõidu tegemist 80 sisse pärast juba kui ls oli juba 8k läks ainult mingi 75 kui tuul tagant :D
     
  19. OneWheel

    OneWheel New Member

    296
    0
    0
    mul tuli kusagil 7000-8000 juures ette GAME OVER ja polnud enam tahtmist parandama hakata :lol:
     
  20. Martinkuke

    Martinkuke New Member

    1,335
    0
    0
    ma sain ikka esimese silkuga mingi 12k ära lastud ja sis oli komp nii madal et ei tahtnud enam käima minna :D
     

Jaga seda lehte