CPI Aragon 50

Discussion in 'Jutud' started by xxmarek, Märts 11, 2011.

  1. xxmarek

    xxmarek New Member

    40
    0
    0
  2. Possible

    Possible Active Member

    1,411
    0
    36
    endale meeldib küll, stockis läks hästi edasi suht:D mugavus on elu hea võrreldes selle vana oliveriga (praegu peaks olema formular)... ilus välimus ka (oleneb muidugi millega võrrelda) jne, endal pole praegu selle kohta midagi halba õelda peale kella (võiks arenenum olla ja näidata rohkem asju jne (ntx aprilia sr50R spido sarnast))... muidugi palju parem oleks ma arvan kui sellel oleks taga ketaspidur ja vesijahutus.... muud polegi õelda
     
  3. Vihmapoiss

    Vihmapoiss Member

    720
    0
    16
    Meil siin Moostes ostis üks endale CPI Aragoni 50cc. Masin ei lähe mäest allagi 50km/h välja ja ta selle jõudnud juba suht p'tsi keerata! Ainuke millega ta veel kiitleb, et tal tuled hea aga tõesti tuled on head! Välimus mulle meeldib! Ise otsustad mida ostad! Sinu raha ju!!!!
     
  4. Possible

    Possible Active Member

    1,411
    0
    36
    ilmselt tal oli varjo piiraja peal, mul läks siis ka ainult 50 välja, piiraja maha siis lendas ikka mõnuga stocki kohta
     
  5. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Äkki lihtsalt ei mõista see tüüp rollereid? Üks algaja suudab palju kiiremini asju lõhkuda kui kolm proffi parandada.
     
  6. HighSPI

    HighSPI New Member

    4
    0
    0
    Piirajatega liiguvad kõik enamvähem samamoodi,aga kui piirajad maas siis hoopis teine lugu.Sõbral see roller 2 aastat olnud ja väga rahul.Midagi veel laiali pole läinud va plastikud,mis Cpi-del tunduvad nõrgad olema (omast kogemusest :lol: ),aga see siiski täielikult enda viga kui kukud.Eelmisel suvel võtsime piirajad maha ja panime sportsumpsi ja läks sirgel välja 83 km/h (sõber kaalub kuskil 75 kg).Linnas autodele jalgu ei jää naljalt ja maanteel mõnus 70 km/h lasta.Kütusekulu olenevalt sõidustiilist 3-4 l sajale.Aragoni juures üllataski põhiliselt selle mugavus ja töökindlus.Õhkjahutuse kohapealt ära põe,kuna enamustel rolleritel on ka õhkjahutus.Sõitsime suvel palava ilmaga 60 km järjest ja midagi ei olnud aru saada,et kuumaks läheks.Istmealune ,,panipaik'' on ka piisavalt suur,et sinna muusikat aretada.Mootorile on ka hulgaliselt juppe saada kui midagi tuunida tahad.Teist sarnaste omadustega rollerit naljalt sellise hinnaga ei leia. Vihmaposile niipalju,et arvatavasti tegu siis mõne hullu algajaga kes tahab ainult rallida ja lõhkuda ja nii ta selle ära hooraski ruttu.
     
  7. sannukas34

    sannukas34 New Member

    30
    0
    0
    väga korralik aparaat on, oleneb muidugi sellest ka kuidas hoida aga minu aragon gp lendas tutikana 70+
     

Jaga seda lehte