PALUN AIDAKE !!! :(

Discussion in 'Help!' started by Janis12, Mai 4, 2011.

  1. Janis12

    Janis12 New Member

    8
    0
    0
    Tervist, olen siin klubis uus liige ning loodan et sellest saidist oleks niipalju esialgu kasu et äkki keeegi oskab nõu anda veidi ?

    Nimelt mul on 4t hiina roller RHON. Ja tal on 1 mingisugune minuajoks selgusetu viga , kui mootor on külm siis ei käivitu , kui mootor on soe siis on laksupill .Säda ja kõik muud särgid värgid olemas. Ning nüüd paar päeva tagasi peale seda kui rollerit pesin siis ei käivitu enam üldse, kuigi varem kui ma teda külmast peast käima ei saanud siis pidin kuskil 1 korgitäie bensiini karpasse panema siis läks pika käiamise ja lubamise peale. Aga peale rolleri pesemist ei kippu ega kõppu :( äkki on siin minust vähe targemaid vendasid :D ?
     
  2. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Vett läks karburaatorisse, puhasta karburaator ära, vaata mis siis teeb.
    See et külmalt käima ei lähe, on kas mitte töötava toore süü, või liiga madala kompressiooni.
     
  3. Janis12

    Janis12 New Member

    8
    0
    0
    okei, aga kus kohas asub sellel masinal sellised vidinad nagu külmkäivituse klapp ja automaattoores ? Äkki võivad need aparaadid jupsida? :/
     
  4. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Mõlemad asuvad karburaatori küljes, automaat-toores meenutab musta paksu lühikest pulka mis tuleb karburaatorist välja, otsas juhtmed.
     
  5. Türamüra

    Türamüra Bännitud Bännitud

    914
    0
    0
    Tee mulle inimeseloomale ka selgeks, et mis valemiga saab sellel neljataktilisel karbussi vesi minna? :eek:
    Kas sa üldse tead selle karbussi automaatse segurikasti tööpõhimõttest midagi? :eek: Näha, et ei tea muhvigi.
    Vesi ei saa mingi valemiga selle karbussi sisemusse väljast sattuda. Kui tooreklapp-segurikasti ei tööta, siis on ta kogu aeg rikka segu asendis. Külmalt peaks ta siis käivituma iga kell, soojalt lihtsalt segu rikas ja küttekulugi suurem.

    Pane vahelduseks uus küünal, ei ole märkimisväärne väljaminek su rahakotist. Kui külmalt käivitad, siis milline on küünal mahakeerates? Kuiv, märg? Millal viimati reguleeriti klappe ja palju on rolleri läbisõit? Kuhu sa selle bensiini seal karbussis täpsemalt valasid? :roll:
     
  6. Janis12

    Janis12 New Member

    8
    0
    0
    To türamüra: Panin uue küünla , küünal oli kuiv kui bensiini karpasse valasin , karpasse valasin benssu sealt ülevalt kaane alt kus mingi kummimembraaniga nõelataoline jublakas on peal kui kaane lahti kahe kruviga võtad , võtsin sealt selle kummimembraani ka ära ja valasin otse pealt sisse sinna kanalitesse kuskil korgitäie ja siis läks pika lubamise peale käima. aga peale pesemist mitte emmigi :D
    Aga järsku saaks keegi sellest automaattoorest mingi pildi lisada siia postitusse ??

    Rolleri läbisõit on ca 9000 selle aja jooksul on iga 2000 tagant hooldust saanud klappide regullimist õlivahetust rihmavahetust jne jne ... :roll:

    E: peale bensu karpasse valamist ja käivitamist oli küünal kuiv( VÄHE TÜPSUSTADES :d ) :lol:
     
  7. Türamüra

    Türamüra Bännitud Bännitud

    914
    0
    0
    Mida sind see autotoores huvitab? Karbussi küljes on, sinna kuhu jutmed jooksevad.
    [​IMG]
    Kui küünal kuiv siis, ei tõmba kütust korralikult silindrisse. Klapid ei pea, kolvirõngad kulunud. Võta korra prooviks bensiinivoolik karbussik üljest lahti ja anna starterit, vaata kas vaakumkraan bensiini annab korralikult peale.
     
  8. Janis12

    Janis12 New Member

    8
    0
    0


    Uued kolvirõngad on ka , mingi ca 600 aint sõitnud kui sedagi . Eks proovin seda vaakumkraani ka ja samas ma ei usu et klappide viga ka saab olla sest neid regullitakse ka regulaarselt.aga kui nendest asjadest ka ükski määraja pole, mis siis teha võiks et selle masina kiirelt käima saaks kuna ma pole ise üldse muidu tartukandi inimene aga roller on koos minuga tartumaal, täpsemini elvas ja sinna ta ka jäi :D täna lähen elvasse , siis saan nokitsema hakata. peaks esmaspäevast tööle ka ikka jõudma :D niigi mingi nädala puhanud juba tänu sellele rolleririsule :-x :lol:
     
  9. sparc0

    sparc0 New Member

    796
    0
    0
    mul on ka se jama siiamaani ja se külmatooresel kus l2hevad juhtmed ! ma ei leidnud pistikut kust saaks seda lahti ühendada , kas paljudel rolleritel on ka ni?
     
  10. sparc0

    sparc0 New Member

    796
    0
    0
    mis need klapid on kus tuure reguleeritakse või mida?
     
  11. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Vabandust, aga sellise küsimuse peale soovitan raamatu küll lahti võtta, ning enda masina remonti lükata.
     

Jaga seda lehte