äravaleta/MBk booster spirit

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by äravaleta, Okt 29, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    Teen siis uuesti masinast teema.Masinaga on siis palju asju juhtunud ja enamasti seisnud :roll: .

Mootor:
    Silinder: stock
    Väntvõll: motoforce
    Karpa: motoforce 17,5
    Sidur: stock,sidurivedrud punased,survekas punane
    Õhufilter: e5 kinnine
    Sumps: Gianelli shot

Optiline:
    3 kondlit on just uue värvi saanud
    Buzzet kroom küljejalg
    Team 10 lenks

Kui kellegil soovi on võin hetke seisust pilti kah teha.

2. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    Jep kotti jooksis krdi sitamaja,pidin selle põllu kuutseka juures teisele poole linna lükkama seda paska :lol:
    Jep,mõni jupp maha müüdud stocki vastu vahetatud,masin läheb vb ära kah kui esmaspäeval tööle saab.

3. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    täna sai siis lõpuks masina tööle,aga kaks viga on,silku pea tihendit vaja ja kahte tikkpolti,need saab homme kätte,ja siis peaks lõpuks masin olema veatu :p
    Ja muidugi suured tänud siis ollubmx ja padi,kuna nemad nikkusid seda rollerit seal nii et jube hakkas :lol:
    Padi loopis sumpsi seal vahel ja ollubmx niisama pedereeris >k< :lol:

4. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    noo nüüd siis head uudised lõpuks,masin täielikult elab,liikumine on hetkel nii,et saab sissesõidu ära teha,aga jeee elab,ja ma sain first stardi videosse kah 8) :lol: ,pärast poole lisan video.
    Suured tänud muidu kapa123,padi ja ollubmx,kuna need olid ainukesed vennad kes ei pannud ona seal ja aitasid ikka masina tänaseks tööle panna :) 8)

5. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    sihuke vahe on siis esikondel sisemise kondliga

6. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    viskasin siis padja stock roxi vario tagasi alla,kuna Ian,sinu rullid nii kerged et sittagi ta ei liigu vms,nüüd minek parem,aga vahetasin düüsi ära,panin 84 düüsi,sõita saan heal juhul veerand gaasiga,aga liigub suht normilt,gaasipõhja panen tõmbab kohe laksust kinni.

7. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    Sain paremini liikuma kui enne vähemalt,homme peab veel nõela astet timmima jne.

8. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    Täna siis tulime kambjast ära kuna sitaks külm oli jne,ja mu masin muidu üle 50 ei läinud,ja mäest ülesse kohe üldse ei liikunud,siis olime kesklinnas jne,lõpuks tulin koju ära,panin roxi stock vario peale,ja ma olin pannud piaggio lilla surveka,aga vahetasin punase vastu,hakkas kohe paremini liikuma,aga veel on ikka vaja timmida,variosse väheke kergemeid rulle,ja liiga palju õhku saab peale ikka.

9. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    täna sai ka näpitud seda masinat,aga ega ta parem küll pole,mõtlesin et ikka tuleb silku pea vahelt lisa õhku,eks ostab 1 tikkpoldi juurde siia,ja täna kapa123 näppis karpat,nüüd koguaeg gaas peal,aga masin ikka üldse ei liigu,kui keegi ei vaheta ära või ei osta,siis talvel lükkan malossi spordi peale.

10. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    mhhhh,ei tea kes näppis,minu käed said mustaks sina toptuner nagu veski jahvatasid seal :lol: :lol:

11. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    ptsi täiest pede roller fck vihkan seda täiesti viiiiittttuuusss,läksin Padjaga raadile mingit rolli vaatama ja plaks mul gaasitross läks puru,krt terve tee Padi pidi lükkama mind :D

12. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    suht jura

13. >K<

>K< New Member

971
    0
    0
    alati teadnud et räim, tee paremaid pilte esiotsast.
    kuulsin et mingi siimu värk on teemas, eks me näe seda asja

14. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    mis seal esiotsas ei tea midagi erilist on,et kondel on lahti kui pildi järgi võtta paremalt poolt,seda ma tean ise ka ja talvel võtan seal mõned asjad ette.
    vana teema juba.

15. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    täna siis padi käis motohobis ja ostis mulle gaasitrossi nüüd jälle masin liikvel.

16. Vihmapoiss

Vihmapoiss Member

720
    0
    16
    päris suured vahed on kondlitel sees!

17. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    see on esikondlid ainult,ei oska hetkel midagi selle vahega teha,talvel võtan rohkem asju ette.

18. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    täna siis väheke sõitsin ja jälle tõmbas ment rajalt maha,kuna tagatuli pirn oli läbi selle tõttu,ja ment mitte midagi ei teinud,pidin lithsalt masina ära lükkama.

19. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0
    miks sul jalgealusel kondlil ja jalgetaga oleval kondlil nii suur vahe on ah ?

20. äravaleta

äravaleta New Member

284
    0
    0
    see oli siis kui juba vahetasin.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte