Jagage muljeid ja pilte siis Ilm oli alguses suht sitt, lõpus raadil oli juba täitsa hea. Masinaid oli raadil 45 ringis. Team Peidus oli ka kohal koos lipuga 8) Raadile minnes oleks peaaegu matsu pannud, mingi Ajuinvaliidist Dima hakkas kiirendama oma bemmi rondiga minu kõrval, siis üritas driftida ja driftis täpselt ette mulle. Õnneks jõudsin hoo maha pidurdada enne seda. :roll: Muidu oli täitsa normz, tümm mängis, lasti tagal ja rahval oli meeleolu hea
to bemmivend oli haige munn jah .. aga muidu team peidus oli suht suures koosseisus, ainult tauritauri oli puudu, ilm oli ka tegelt superluks . raadil olles enam ei sadanud ja siis sai hästi seal olla . martin lasi liigapalju tagal, hakkas närvi käima aleqoci juures .. muidu timm !!!!!!!!!!!!!!!
türa mul see koonukas sai koguaeg märjaks :| ei liikunud üldse,õnneks raadilt koju sõites enam väga märjaks ei saanud, paljud sõitsid mingit oma rada ka
võrr vedas täielikult alt -.- alustuseks läksid kicki poolkuu hambad,hiljem silindripea tihend ,niiet iga käivituse eel pidi pmst küünla maha võtma ja silku dosoolist tühjaks lööma,hästi õrnalt tilkus sisse,sõidu ajal ei auranud ega midagi. viimasel käivitamisel oli kicki poolkuul niipalju hambaid alles et lõpust võttis paari hambaga,suht nuss oli käima saada Tänud Sandrile ja Rassile kannatamise eest,aa ja veel Kevy-le ka!
Video siis eelpool nimetatud tulistajast : http://www.youtube.com/watch?v=xp-ohXega1w Vägagi imelik vend
hea et ta enne meid ära läks,selle väikese hernepüssiga... teeme septembris kokkutuleku,et kõik võtavad rakulkad kaasa ja laseme pudeleid(activiti!) ja see team peidus värk on küll veidi lapsik :/ Ps:sorry ,pole midagi isiklikku teie vastu...