Tõmban otsa lahti hea juhitavus amordid mootori ehitus praktilisus mugav istumisasend stock lenksuga väga kena välimusega juurdepääs mootorile suhteliselt hea tuuning juppe piisavalt turul olemas
Re: 1001 ja natuke peale põhjust, miks on Aerox on hea rolle lai valik tuuningut ja varuosi mis on soodsamad kui teistel rolleritel Mugavus ja pidurid kõlbab stuntimiseks kerge ehitutsega mootor ja gondlite paigutus käib kiirelt ja lihtsalt ei lagune ja kestab pilkupyydva kuju ja joontega
Re: 1001 ja natuke peale põhjust, miks on Aerox on hea rolle Lebo silindrit maha/peale panna ilma et peaks tervet ilma lahti kakkuma. Head pidurid. Ilus. Mugav üsna minujaoks (164 pikk ) Jupid odavad ja kätte saadavad
Re: 1001 ja natuke peale põhjust, miks on Aerox on hea rolle igavene jupats, 186 pikk ikka lebotada seal peal ei saa. ruumi pole. sr-r on selle kõrval ikka väga mugav. 8)
Re: 1001 ja natuke peale põhjust, miks on Aerox on hea rolle mugav iste, kerge trikitada, odavad jupid.
Re: 1001 ja natuke peale põhjust, miks on Aerox on hea rolle ma olen 189 ja mul on jubedalt mugav seal peal.
Re: 1001 ja natuke peale põhjust, miks on Aerox on hea rolle vb oled kasvanud aeroxi järgi, sellepärast :lol: ega sult objektiivset arvamust ei saa tulla, sul ju ongi aerox.
Re: 1001 ja natuke peale põhjust, miks on Aerox on hea rolle Aerox tuntud masin ja palju odavaid tuuning juppe!
Re: 1001 ja natuke peale põhjust, miks on Aerox on hea rolle hea lihtne remontida kondlid käivad ilma suure mõtlemisteta maha, pikkuse kohapealt seda kah et kui oled 191cm pikk siis peab kindlalt stock lenks peal olema dh lenksuga ei mahu minu jalad kuhugile
Re: 1001 ja natuke peale põhjust, miks on Aerox on hea rolle Lenks on raske mis on hea võrreldes teiste rolleritega , pidurdada saab suure hoo pealt ilusti maha , teiste rolleritega hakkab vibrama , aga lenks on ainult 2009 aasta roxil vist raske.