125cc Ei reageeri üldse.

Discussion in 'Help!' started by Rolluf2nn, Juuli 25, 2013.

1. Rolluf2nn

Rolluf2nn New Member

20
    0
    0
    Tere.
    Mure selline , et 125cc hiinakas ei lähe käima (algusest peale kui ostsin pole kordagi isegi lubanud).
    Säde on super , bensiini saab ka peale (võtab küünla märjaks) , aga käima ei lähe , süüde ja klapid ka paigas,
    Kui sain rolli olid juba igast juhtmed lahti , ebamus sain kokku , kuid siiski jäid ka lahtiseid juhtmeid tilpnema , kas seda mitte käima minemist võib põhjustada ka mingite juhtmete lahti olek , kui säde olemas? Tuttavad on ütelnud , et ühenda need juhtmed omavahel , mis piduriheebli taha lähevad aga ma pole neid veel ühendada proovida jõudnud.
    Oleks probleemile lahendust vaja.

Ettetänades : Tauri

2. GLStd.exe

GLStd.exe Member

268
    0
    16
    See piduriheebli värk on turvalisuse pärast,pead linki vajutama,et vool starterini jõuaks.Säde peab koguaeg olema.Proovi trellist lasta.Lase eetrit otse karbussi(õhupuhasti võta maha),vaata mis teeb.Kui lubab,siis karbussi viga.Kontrolli ka vaakumklappi.

3. Rolluf2nn

Rolluf2nn New Member

20
    0
    0
    Krossika karpa peale aretatud , see ei vaja vaakumit , sinna olen eetrit lastnud , ei mõika , trellist pole veel lasta jõudnud , aga traktoriaku pealt olen proovinud , ikka ei mõika.

Jaga seda lehte