152qmi 125cc 4takti

Discussion in 'Tuuning' started by maryo, Veebr 22, 2009.

1. maryo

maryo New Member

57
    0
    0
    Nii tegemist hiina mootoriga mis on suht levinud 152qmi ,125cc, 4 stroke. Peaks olema honda GY6 koopia. Tahaks paremat kiirendust rollerile. Kas keegi teab mis selleks teha vaja . Uus rihm uued rullikud ? millised?
    125cc
    Läbisõit on 1100km ,mitte midagi pole tehtud temaga va. kondlite remont+ värv.
    Jookseb välja 110km/h ,olen selles raudselt kindel.

1. tahaks kiirendust paremaks
    2.Tahaks tagaotsa kõrgemaks asjal 2 amorti taga :( Oleks vaja panna 2 amordi asemel üks amort ja kõrgemaks teha ,keegi teab kuidas ja mida?
    3. Tahaks esiotsa madalamaks ,kuidas? kas võib kahvlit amortidest alla poole lasta?

2. maryo

maryo New Member

57
    0
    0
    keegi ei taha nõu anda või???

3. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0
    No kaku rullid välja, kaalu ja mõõda ära. Siis osta tiba kergema kaaluga rullid variaatorisse ja saadki kiirendust paremaks. Mis sa neljataktilisest ikka saada tahad.

4. maryo

maryo New Member

57
    0
    0

Mis ma saada tahan??? Praegu läheb 110km/h... Tipp on hea aga kiirendus 0-30 on saast

5. maryo

maryo New Member

57
    0
    0

6. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    No võta piirajad maha(kui sa seda teinud veel pole)ja kui ikka jääb väheks,siis pane 180cc peale 1200 eesti krooni maksab(siis pead ka tugevamad vända laagrid panema)mina teeks nii ja püss missugune :wink:

(see 180cc oli mingil saksa lehel,vt:tuuning alafoorumi alt :wink: )

7. Rauno1

Rauno1 New Member

112
    0
    0
    rullid veidi kergemad ja jäigemad siduri - ja survevedrud saad kiirendust .kõrgemaks saad tagaotsa niimoodi, et paned mõlemale amoridile amordikõrgendused.

8. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0
    Kui juba 110km/h läheb, siis ei ole mingeid piirajaid, sest see ongi lagi selle kubatuuri juures.
    Piiratud kujul on nende 125 kuubikuliste maks kiirus sinna 80km/h kanti.

9. maryo

maryo New Member

57
    0
    0
    Päris hea pill on hiinaka kohta. Sõbral on freedo 50cc 4takti ,täielik saast minu rolleri kõrval.
    125cc tõmme suht hea. Tahaks variaatorit tuunida veel.

Jaga seda lehte