Nii tegemist hiina mootoriga mis on suht levinud 152qmi ,125cc, 4 stroke. Peaks olema honda GY6 koopia. Tahaks paremat kiirendust rollerile. Kas keegi teab mis selleks teha vaja . Uus rihm uued rullikud ? millised? 125cc Läbisõit on 1100km ,mitte midagi pole tehtud temaga va. kondlite remont+ värv. Jookseb välja 110km/h ,olen selles raudselt kindel. 1. tahaks kiirendust paremaks 2.Tahaks tagaotsa kõrgemaks asjal 2 amorti taga Oleks vaja panna 2 amordi asemel üks amort ja kõrgemaks teha ,keegi teab kuidas ja mida? 3. Tahaks esiotsa madalamaks ,kuidas? kas võib kahvlit amortidest alla poole lasta?
No kaku rullid välja, kaalu ja mõõda ära. Siis osta tiba kergema kaaluga rullid variaatorisse ja saadki kiirendust paremaks. Mis sa neljataktilisest ikka saada tahad.
No võta piirajad maha(kui sa seda teinud veel pole)ja kui ikka jääb väheks,siis pane 180cc peale 1200 eesti krooni maksab(siis pead ka tugevamad vända laagrid panema)mina teeks nii ja püss missugune :wink: (see 180cc oli mingil saksa lehel,vt:tuuning alafoorumi alt :wink: )
rullid veidi kergemad ja jäigemad siduri - ja survevedrud saad kiirendust .kõrgemaks saad tagaotsa niimoodi, et paned mõlemale amoridile amordikõrgendused.
Kui juba 110km/h läheb, siis ei ole mingeid piirajaid, sest see ongi lagi selle kubatuuri juures. Piiratud kujul on nende 125 kuubikuliste maks kiirus sinna 80km/h kanti.
Päris hea pill on hiinaka kohta. Sõbral on freedo 50cc 4takti ,täielik saast minu rolleri kõrval. 125cc tõmme suht hea. Tahaks variaatorit tuunida veel.