Mure siis selline : Karpa ajab alt bena välja ( ja mitte vähe), ei tea mis all täpselt on settekauss vms. seal mingi väike toruke ning seal bena tilgubki. Bensufiltris on sete (ei tea ka see mõjutab). Endal pole enne karpa probleem olnud ning ei tea kuidas otseselt käituda. Uus hooaeg igatahes s**** alanud.(Pole sõita veel jõudnud) Peab karpa pilbasteks kiskuma ??? Kehv pilt aga loodan ,et aitab paremini aru saada: http://www.upload.ee/image/1281649/DSC00941.JPG
See on ülevoolutoru, peaks avanema ainult siis kui karburaator üle ujutab. Parandus on vägagi lihtne sellise probleemi puhul, keerad kinni kuni enam ei tilgu. Ära täiesti lõpuni kinni keera sest kui karpa üle pärast mõni kord ujutab siis ei pääse bensiin kuhugi.
Selle toru kõrval, kust lekib on kruvi, selle keerad kinni kuni enam ei leki. Kui bensufiltris on setet juba palju, tasuks see välja vahetada. Ei maksa palju ning väheneb võimalus et midagi mootorisse satub.
See on isegi suht vähe, ning kui see karburaatori poolel pole siis ei ohusta see eriti midagi. Nõelas viga olla ei saa, pigem ikkagi ülevoolu toru, millel on liiga lahtine kruvi.
Ikka lekib või? Selles mõttes et kui joaga ikka niriseb on midagi veel lahti, kui aga paar tilka tuleb siis võib olla hoopis ujuk lõdvalt kinni.
viga selles ei või olla et saab liiga palju bena peale ning sellepärast tilgubki ?(Ei saa aru kus talve jooksul see järsku tilkuma hakkas)
benafilter(eelmise hooaja lõpp sai just uus ostetud :| ) tilgub läbi ja kui karpa kokku panin pole siia maani alt tilkunud
Kas benafilter tilgub ise läbi või tilgub benafiltri ja vooliku vaheline koht läbi? Benafilter pole üldse kallis, pea igas poes müüakse normaalseid mis sobivad ka rolleritele.
ostsin täna uue benafiltri (auto oma, ei tohiks vahet olla) Panin käima ja ikka sama jama : kohapeal eriti ei tilgu aga nii kui gaasi annad või sõidad mõned meetrit siis bena tilgub ikka täiega. Midagi tuleb ära vahetada ? :| Näppisin segukruvi - ei muutu midagi.
Segukruvi ei muuda midagi tilkumise koha pealt. Proovi seda kruvi seal all veel tugevamalt kinni tõmmata, kui ikka tilgub siis võib midagi ette panna.
see ette panemine ei aita endal sama jama ja olen pannud . lõppkokkuvõtteks on nii et pena hakkab peale sõitu mul koonusest välja tilkuma
mina otsustasin et mul nagunii vaja suuremat karpat seepeale camex ja saad alla ka veel kui hästi küsid ise ostan 19 mm tnt karpa mis maksab 50 eur ainult