2007 Yamaha Aerox R'i probleem

Discussion in 'Help!' started by Cardoo, Jun 21, 2012.

1. Cardoo

Cardoo New Member

8
    0
    0
    Põhimõtteliselt on mul tegelt 2 probleemi selle masinaga. Oleks tore kui ei tule kommentaare et haha noob, koba jne. Ma tean et ma olen rollerite kohapealt algaja ja ei oska väga.

1) Masin ei saa ise bensiini peale. Põhimõtteliselt kui seisab +1h ära siis ta kas läheb puperdades käima või läheb käima ja kohe sureb välja. On siis siuke väike süsteem ehitatud, mis on väga nõme aga siia maani olen üle elanud. Kui enam käima ei lähe siis aitan kaasa imedes bensiini peale vooliku kaudu.

2) Täna siis sattusin peale, kui alt tilkus bensiini. Bensiini oli küllaltki vähe, aga ikkagi suutis tilkuma hakata ja mitte vähe. Ennem seda käisin sõidus, ja panin veel ühte asja tähele. Nimelt moortori juurest tuli vahepeal kõva põrinat. Kui näiteks lasin 70'mne (spidomeetri järgi) peal gaasi maha siis oli vahel kuulda väga kõva häält.

Oleks lähiajal masin vaja korda saada. Seega palun olge head ja lahked ning vastake mulle viisakalt ja kui võimalik siis mulle arusaadavalt, kui vaja lisainfot siis küsige :)

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    1. vaakumvoolik katkine kusagilt, või siis vaakumklapp umbes. Vaheta voolik välja ja võta see süsteem vahelt ära, rikub mootorit.

3. Cardoo

Cardoo New Member

8
    0
    0
    Z0ne, proovin lähiajal järgi. Igatahes tänud vastamast. Pakkuge ka mis võib siis teise probleemi viga olla.

Jaga seda lehte