24.08 sõit

Discussion in 'Muljed' started by xdragon396, Aug 24, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xdragon396

xdragon396 New Member

175
    0
    0
    mis arvate siis asjast ?

2. faist

faist Member

493
    0
    16
    kõik oli hea ja okei kuni maksimarketini, siis hakkas vihma sadama.
    kõik läksid ära umbes 20:30 ja ülejäänud nõmmekatega jäime sinna ja ootasime, et veits kuivaks ja just praegu jõudsin koju :D

3. xdragon396

xdragon396 New Member

175
    0
    0
    natuke kallas jah :D

4. huryt

huryt New Member

101
    0
    0
    Ilm oli jah suht piduriks.Aga seegi oli normaalselt rahvast Rocalmaare juures.Staabi juures oli ka korralikult.

Muidu oli hea sõit.Keegi ei trikitanud.Ju siis kartsid libedust :lol: :lol: :lol: .

Järgmine kordki

Aga jah.Eelmine kord olin aktiivne RKs umbes 2a tagasi.Tänasel kokkutulekul oli absull uus kontingent minu jaoks.Põlvkonnad vahetuvad 8) 8)

5. machine

machine Member

228
    0
    16
    Staabist läksin koju kuna riided olid ikka päris läbimärjad, kuna taga pole porikat, muidu oli hästi norm sõit sellise märjaga poleks viitsinud pikemat marsuuti sõita ka... Aga respect korraldajatele :p Muidu terve tee muretsesin oma koonuka pärast, et ta vett ei saaks, kuidagi vedas ikka lõpuni ära

6. xox

xox Member

361
    0
    16
    normal üritus oli .. ise olin kohal kuni roccani ja siis hakkas koonus näkku peksma ..

7. roximees

roximees New Member

530
    0
    0
    ise hakkasin tulema ja poolel teel jäin vihma kätte,tulime siis kohale aga kaasa ei sõitnud,passisime nsm parklas peale teiste lahkumist
    aga nõme et vihm tuli,oleks võinud ju ilus ilm olla
    aga huryt kuidas oli siis üle pika aja,rahvast oli rohkem,seltskond normim,rollerid püssimad või vastupidi?

8. Smart49

Smart49 Member

607
    0
    16
    Muidu oli normaalne lihtsalt vihm viimasel minutil rikkus asja suht ära. :p

9. huryt

huryt New Member

101
    0
    0
    No ütleme nii et sama seis.Ainus pluss et keegi ei pannud räigelt trikke sõidu ajal ja ei seadnud teisi ohtu.Aga korraldus oli tasemel.Thumbs up :eek:

Kuigi Laagri Hessi juures üks värdjas Bemmist autojuht arvas et on lahe meil teed lõigata.Ma oleks jäänud rolleri ja selle värdja vahele peaaegu.

10. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0
  11. ma.yc

ma.yc Member

189
    0
    16
    Sai siis kh kohal käidud algul drivisin sõbra rolluga aga pärast enda omaga. Arenal sai siis rehv läbi laste. Koraldus oli hea ja mingeid lolle trikitamisi rivis ei olnud. Kiirust hoiti kh nii nägu lubatud.

12. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    endal oli kah mingi koonus, aga õnneks pidas ilmastikuoludele vastu. Ma olin siis selle masinaga mis tegi keskmisest tsipa kõvemat häält.

13. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    kõik oli väga OK, see väike vihm oli jumala lebo... kuigi pärast jalad läbimärjad. Kõigpealt ootasime üldse circa 30 min, et vihm ära lõppeks. Peale Staapi eksisin mina üldse ära, ja läksin suht suure ringiga Arenale, kust ma 10 min hiljem minema tõmbasin.

14. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Vedasin ka siis maksimarketi parkla, aga sõitu ei läinud

15. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0
    Sain siis rallida eesotsas koos Simoniga! (Y) Kiirus oli hea, ei jäänud maha seekord 8) Aga olgem ausad staabi burks ikka s*tt. Igaljuhul oleks võinud mäkist bigmaceine võtta ja oleks tuju hüva olnud. Igastahes, korraldus oli suht hea + ootasime esiotsaga järgi ilusti teisi ja jutud. :p Lahkusin pärast arenat, kui sealt üldse edasi mindi.

16. eXceed

eXceed New Member

61
    0
    0
    ühesõnaga paska lendas lihtsalt igaltpoolt, ette ja takka . maksisse liikuma hakkasin Nõmmelt tõmbasin võrri veel lapiga puhtaks, päike paistis ja niisama lahe oli olla, kohale jõudsin olin märg nagu kalts ja võrr sitane nagu laut . great success ! muidu polnud viga . :)

17. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    ei normaalne oli.lTänud neile,kes sõitsid korralikult.Reedel teeme öösõidu

18. maarjokas

maarjokas New Member

383
    0
    0
    Sina krdi valge tsinsuga oss, tuhat tänud sulle, et loikudest otse läbi panid ja kõik see vesi mulle peale lendas, suht märg tunne oli pärast. Ma ei tea mis su nimi küll oli aga sul olid prillid peas, ehk tunned ennast ära.

19. huryt

huryt New Member

101
    0
    0
    Ma väga sellepärast ei saanud.Aga jah olid mõned kes sõitsid mööda ja teadsid et pritsima hakab.Järgmiseks korraks nendele kes pritsimisega tegelesid,soovitus teile. Kui tee on märg ja vesine siis ärge sõitke teise rolleriga kõrvuti!

20. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    noo rahvas ootas vähemalt korralikult järgi kui pool kampa jäi fooritaha.Aga jah.Rivi oli 2 reas ning paremal pool olid mõnusad lombid.Mingi kutt sx-iga lausa nautis nendest läbi sõita ning siis on teada mis juhtus vasakul pool sõitjaga (minuga :D).Kui ilm välja arvata oli minuarust üritus hästi väljakukkunud.Enamusajast keegi ei lollitanud ning kiirus oli mopeedile vastav :)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte