kuidas saab hiinakal reguleerida õli mootorisse mineku kogust. tundub et saab liiga palju õli peale. summuti on õlist märg ja tossab ka liiga palju ja võimsust on a vähe.http://www.auto24.ee/used/1067655 selline hiinakas on mul.
Kas sa oled kindel,et sul ikka on 2 taktiline,või arvad seda sest ajab õli? 2 taktilise puhul võib sul õlipaagi tross olla kinni kiilunud ja seetõttu annab liiga palju peale,kuid võimalik ka,et väikestel pööretel annab liiga palju,keskmistel pööretel parajalt ja kõrgetel liiga vähe õli.Ma ausalt soovitan viska see õlipaak minema sealt ja sega õli otse bensu sisse 1:40 see õlipaagi süsteem ei ole rolleritel õnnestunud. Teine variant on see,et sul tooreklapp peal (annab liiga palju bentsu peale,ei põleta ära ja ajab sumpasse,õline tundub ta sellepärast et sumpas olev saast ongi pm õlitolm ja tahm).Seetõttu pole ka minekut. Ausalt öelda ma arvan,et selle kerega rollereid 2 taktilise mootoriga on väga vähe (kui üldse tehtigi,ma ei tea). Äkki sul hoopis 4 taktiline mootor ja valad õli hoopis mootorisse ja mootor on hõre ja võtab õli ja samuti ei põleta kõike ära...
Pole see mingi freedo 1.Enda teada liiks neid 2t qingqisid küll, aga Eestis on lihtsalt haruldasemad.
Arti, ehk ütleksid, kas sul kettülekanne või rihmaga? Kui kett siis võib tõesti 2t olla, aga need hiina 2t on kõik ketiga.