No mis arvamus jäi siis üritusest? http://fotoalbum.ee/photos/Iven/sets/864491 mõned pildi. Kvaliteet pole kõige parem aga elab üle :lol:
normaalne siblimine oli ikka. aga üks küsimus tekkis. miks see pesukotti tüüp ei võtnud kunagi kiivrit peast ? aga muidu suht põnev oli, teinekordki.
aga teeme nii, et kevadel on teil masinad kõik ilusti värvi all ja tõrvast tuleb siis 2 70cc midrace masinat
Kokkutulek oli suht normaalne jah, sai vaadata neid hullukesi kes mäkketõusu tegid Aga jah, kui tõrvakad ära läksid, siis läksime veel mingisele pasasele teele, peale seda ei olnud enam kellegi roller puhas Seda ma ei pannudki tähele, et pesoo tüübil oli koguaeg kiiver peas.
Mõni ime ka et sellel pesoo vennal kiiver peas oli koguaeg? Kes see vend on üldse? Kui keegi teab teda siis kiirelt teada anda, mul suured jutud selle vennaga, äkki kellegil veel lähedamalt sellest pesoost pilte? Kuradi türakotid, see pill on varastatud Otepäält mu sõbra käest! :-x :-x
tundub et päris lõbus oli, kahju et ise kohale ei saanud tulla :-x aga vaatan et Klatsyum-i sr-i ja Martini roxi on päris palju pildistatud 8)