Paljud teist oleks täna tulijad? mis kell ja kuskohas? võiks asja ära korraldada. võiks kasvõi sama ring olla mis eelminekord oli ja samaskohas ka kokkusaamine.
Soovitan teha teema varem, kõigil tänaseks oma plaanid jne, mingi nädal-kaks ette teatada (vähemalt nädal) on normaalne .
sina oled kõigesuurem soovitaja korraldamise asjus ju ka tra,mitu korda sa oled üritanud korraldada nii et mitte munnigi pole välja tulnud juba?
tra sa ulud siin, sina pole siin foorumis admistraator ega selle lähedalgi keegi sina ei saa siin kedagi keelata soovitamast ega midagi ütlemast, ole hea tee see endale selgeks ja siis räägi veel .
aga ma oleksin käpp täna 16.00 vaatame palju kella kolmeks kokku saame kasutajaid ,kes tuleksid siis otsustab ruttu ära kas asi toimib
tulge kella 15:30ks järvele ma lendan oma derbiga kohale siis vaatame palju inimesi on ja ikkagi niisama võib ju ringi kärutada .
Lic ma räägin sedaa et sina ei saa siin kedagi keelata midagi proovima korraldamast jne, iga inimene teeb mis vaja .
kahju et kahekesi aint olime, veits hiljapeale jäi see üritus vist linna ja tagasi täitsa mõtetult ,aga teinekord kui kindlalt rohkem rahvast siis üritan kohal olla