vaja siis soovitusi mida teha,lasin panna 4T peale 80cc komplekti,kiirendust on aga tipp kiirus üle 60km/H ei tõuse,kas on muud varianti peale koonusfiltri? sõites tunne nagu midagi piirab kiirust,oleks tänulik abi eest.
arvatavasti siis mingi piiraja peal veel,ajus või siis varikas. koonukat ära pane,see annab veidi parema jõudluse kuid suurema küttekulu ning pole mootorile hea
aju on pandud racing mingi kallim,kas piiraja saab olla uues sport summutis? ma ei näinud varikas piirajat aga võibolla see nii pisike ei paista kahe taldriku vahelt
Varikas võib olla ainult mingi seib.. ning kui aju racing, siis selles ei saa viga olla. Võib ka karpa süü olla vb, sõbral oli ühe karpaga kiirus 80km/h, pani minu oma peale oli 60km/h ja rohkem ei läinud.
jah karburaatorist peab olema piirajad väljas ja korralikult timmis,mu viga suht selles ka et silindri pea jäi originaal ja variaatoris piiraja alles aga silindripead pole kusagilt saada
Silindi peal tegin ma sisse ja väljalaske kanalid ise natukene suuremaks, k.a. ka kollektori, kanaleid palju suuremaks ei teinud aga nh nii nimetatud lihvisin siledaks et gaasid ja vedelikud liiguksid ilusti ning pole muresid olnud, kollektorit suurendasin umbes 2mm võrra, või rohkemgi, ei mäleta praegu .
liigub hästi, ja, aga nh mul ka vähe lahjem silinder.. 63cc ainult, aga ikka algusel oli minek ja kiirus küll mehine.
ja mul lippab ka kiiresti 55 ja siis juba pöörded ylikõrged,kuidas seda suuremaks teha,neid sisse ja välja laske avasid?
Kui sul juba nii vara pöörded kõrgel, siis mis sul variaatoris toimub?? survekat oled vahetanud, rullid mis? Muidu lihvisin suuremaks.. mitte 60 lihvpaberiga vaid 600-ga lasin ...
aga räägi kuidas said need mutrid variaatoris lahti,toestada kuhugi et midagi puruks ei keeraks vnii ja ringi ei käiks,mul kõik vahetamatta
Suruõhu teenust saad kuskil töökojas! E: Lisaks saab variaatori lahti blokeeridest mingi esemega või teine võimalus, vaata netist õpetusi, kuidas ilma suruõhuta seda avada - foorumis õpetuste teema all värki jagub
Istu rahulikult rolleri kõrvale ja mõtle, kuidas saada variaator blokki.Ei ole ju keeruline ja pole mingit suruõhku vaja...