4T 80cc roller kiiruse abi!

Discussion in 'Help!' started by janz50, Jun 2, 2013.

1. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    vaja siis soovitusi mida teha,lasin panna 4T peale 80cc komplekti,kiirendust on aga tipp kiirus üle 60km/H ei tõuse,kas on muud varianti peale koonusfiltri? sõites tunne nagu midagi piirab kiirust,oleks tänulik abi eest.

2. mcpump

mcpump New Member

58
    0
    0
    Mis masinaga tegu??

3. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    Intermoto sport Rhon 50QT6B 139QMB

4. rasmus99

rasmus99 Member

654
    0
    16
    arvatavasti siis mingi piiraja peal veel,ajus või siis varikas.
    koonukat ära pane,see annab veidi parema jõudluse kuid suurema küttekulu ning pole mootorile hea

5. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Ilmselt peaksid mõtlema piiramata aju ostmisele.

6. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    aju on pandud racing mingi kallim,kas piiraja saab olla uues sport summutis? ma ei näinud varikas piirajat aga võibolla see nii pisike ei paista kahe taldriku vahelt

7. gerton06

gerton06 Member

489
    0
    16
    Varikas võib olla ainult mingi seib.. ning kui aju racing, siis selles ei saa viga olla. Võib ka karpa süü olla vb, sõbral oli ühe karpaga kiirus 80km/h, pani minu oma peale oli 60km/h ja rohkem ei läinud.

8. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    jah karburaatorist peab olema piirajad väljas ja korralikult timmis,mu viga suht selles ka et silindri pea jäi originaal ja variaatoris piiraja alles:) aga silindripead pole kusagilt saada

9. gerton06

gerton06 Member

489
    0
    16
    Silindi peal tegin ma sisse ja väljalaske kanalid ise natukene suuremaks, k.a. ka kollektori, kanaleid palju suuremaks ei teinud aga nh nii nimetatud lihvisin siledaks et gaasid ja vedelikud liiguksid ilusti ning pole muresid olnud, kollektorit suurendasin umbes 2mm võrra, või rohkemgi, ei mäleta praegu .

10. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    jaliigub hästi? :)

11. gerton06

gerton06 Member

489
    0
    16
    liigub hästi, ja, aga nh mul ka vähe lahjem silinder.. 63cc ainult, aga ikka algusel oli minek ja kiirus küll mehine.

12. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    ja mul lippab ka kiiresti 55 ja siis juba pöörded ylikõrged,kuidas seda suuremaks teha,neid sisse ja välja laske avasid?

13. gerton06

gerton06 Member

489
    0
    16
    Kui sul juba nii vara pöörded kõrgel, siis mis sul variaatoris toimub?? survekat oled vahetanud, rullid mis? Muidu lihvisin suuremaks.. mitte 60 lihvpaberiga vaid 600-ga lasin ...

14. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    aga räägi kuidas said need mutrid variaatoris lahti,toestada kuhugi et midagi puruks ei keeraks vnii ja ringi ei käiks,mul kõik vahetamatta

15. GLStd.exe

GLStd.exe Member

268
    0
    16
    Suruõhu trell,on ka teisi võimalusi kuid neid ei hakka soovitama.

16. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    ja kust veel võtta suruõhu trelli,poes vast kallis.

17. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Suruõhu teenust saad kuskil töökojas!

E: Lisaks saab variaatori lahti blokeeridest mingi esemega või teine võimalus, vaata netist õpetusi, kuidas ilma suruõhuta seda avada - foorumis õpetuste teema all värki jagub

18. sõiduk

sõiduk New Member

149
    0
    0
    Istu rahulikult rolleri kõrvale ja mõtle, kuidas saada variaator blokki.Ei ole ju keeruline ja pole mingit suruõhku vaja...

19. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    teen proovi,aga ei tahaks eriti midagi ära lõhkuda või halvata.

20. sõiduk

sõiduk New Member

149
    0
    0
    Ega need hiinakad nii pudedad ka pole, puruks midagi võimatu keerata.

Jaga seda lehte