4t 84cc rolleriga probleem!!!

Discussion in 'Help!' started by MaiceL, Jan 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Probleem siis selline, et sai roller tööle pandud ja kõik töötas ilusti, ja läksin proovisõitu tegema, ja 250m sai sõidetud, ja siis gaasi andes tegi jõrrrrrrrrr ja enam ei töötanud. Uuesti proovides ei käivitunud. Selline tunne, et ei saa kütet kätte. Mida teha???

2. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    No kui sa arvad et ei sa bena korralikut k2tte , võta karpast bena voolik lahti ja k2ia , ja kui ei tule siis sul võib kas vaakum pees olla
    või on sul äkki pumpamis voolik lahti tulnud . või kui tuleb siis mingi muu jama äkki :roll: karpa puhas ? seal võib vesi sees olla , kui roller külmas olnud .

3. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Vaakumklapp töötab ilusti, proovisin, jookseb vulinal. Külmas on karpa seisnud jah, garaažis.

4. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Sa poleks pidanud hakkama ise vahetama seda silkut... Ma isiklikult oleks kõigepealt sädeme üle kontrollinud ja seda ka, kas bena ikka jõuab karpast edasi. Ja kui sitasti läks, siis jooksis kokku, endal juhtus nii. :)

5. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Silku vahetasingi ise, klapivahe, ja plokikaane pani üks teine tüüp peale, kes ise asja jagab rohkem kui mina.
    Säde on ja käivitub vahepeal isegi ilusti. Töötab ilusti, aga kardan ,et segu on liiga rikas, küünla tõmbab mustaks. Viga peitub kusagil karpas. Segu vist paigast, et sooja mootoriga ei taha töötada??

6. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Kui ma ei eksi siis liiga rikkas segu ei tohiks mõjuda ! :roll:

7. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Segu, järelikult laseb ta sul õli silkusse? :d
    Pmst, mul pole siiamaani veel küünal mustaks läinud 4t rolleril, okei, ainult siis oli, kui õlirõngad olid läbi, aga praegu on ilus kuldpruun. Äkki panid ns tihendid sitasti ja laseb õli läbi, mul oli täpselt sama jama ja lõppes uue silkuga see kõik... Ja mängi gaasiga, kui tööle paned, mul oli nt koonukaga, nii, kui külma ootoriga tööle panid, algul pidi tühikäigul töötama ja siis mängid gaasiga, kuni liikuma hakkab... Proovi seda kamh. Maitea, ma ise arvan, et midagi on raudselt väga putsis. :D

8. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Õli ta silindrisse vist ei tohiks lasta, kuna siis ta peaks tossama. Üksvahe tõmbas ta mul silindri kütet täis ja siis kui pärast läks tööle oli küünal must või tumepruun. Aga muidu on ta kuiv ja heledat värvi. Külmalt töötab ta 5+ hästi. Tühikäigul jumala madalatel pööretel ilusti tiksub. Gaasi vajutad teeb ilusat häält ja ei puterda, ega poo. Siis kui näiteks sõitma lähed, ja mootor soojeneb, saab nagu liiga palju õhku, ja vähe bensiini. Tühikäigul nagu töötab, ja kui gaasi vajatada teeb tjörrr ja pöörded ei tõuse. Ja pärast sureb üldse välja. Ja kui mootor jälle jahtub, töötab normaalselt, kuniks jälle soojaks saab. Arvan, et kas segu paigast?? Vb. ajan täna masina sooja kohta, ja seal lasen tal tiksuda enamvähem soojaks, ja siis proovin segu timmida. Aga segu pole ma üldse timminud muidu. 1.5 tiiru on kruvi väljas. Düüs on 90. Peal on koonukas.

9. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Külm mootor tahab rohkem bensiini, autom. toores annab lisa. Kui mootor üles soeneb, blokeerib toores lisa bensiini, segu vaesem ning poob kinni.
    Võta toores tagant (juhtmed lahti) ning proovi. On ka võimalus et karpal midagi umbes.

10. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Täitsa võimalik. Aga ta ei lähe mul külmalt ka enam käima :roll:
    Üldse ei tee enam mingit põksugi :|

11. Z0ne

6,380
    1
    38
    Siis on kindlalt midagi väga mööda.
    Säde korras? Lisaõhku ei saa? 4T kohta ei oska eriti öeldagi, kuigi pakun et kusagilt kas tõmbab lisaõhku või midagi sellist.

12. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Säde on korras. Lisaõhku ei tohiks ka kuskil saada vist :roll:
    Isegi topkaga ei teinud mingit põksugi. Suht perses on masin :|

13. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kui topkaga ka ei tee, siis kas komp kehv või säde pmst olematu.
    Uus küünal või kompressiooni test.

14. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Uus silinder ja kolb on peal. Kompressioon võib mul nõrk olla, juhul, kui jälle lõi sisselaske klapi kõveraks, ja see ei avane, ega sulgu enam korralikult. Varem oli juba see jama. Pöördesse pole veel rollerit lasknud.
    Säde on, aga ei tea kas piisav. Uus küünal on muidu peal.

15. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    äkki se kõik koonuka prst ? :roll:
    sest mul ka rollu hakkas niimodi nusperdama kui koonukas oli , kui soojaks l2ks .
    talvel soovitatav (külmas) õhupuhasti , ja kus puhub karpa soojendi !
    ja kui koonuka pandakse siis pandakse suurem düüs vms ?
    ja ka kui traatkoonukas siis peaks küll sitt olema :roll:
    Aga kui mul need jamad alustasid võtsin kohe maha .

16. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Tegelikult need külmad ilmad mõjutavad rolleri tööd ka ju?
    Ega ta külmaga hästi ei taha käivituda jah.
    Pigem ootan selle 1.5- 2 kuud ära, siis kui märts tuleb on ilmad soojad, ja hakkan vaatama.
    Hetkel jätan asja katki. Roller talveunes.

17. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    kle , ära päris ka nii ütle . ega rollerit tleb käivitada küll talvel .
    Mõjutavad täiega , kui sul roller külmas n2iteks metall osade peale tekkib külm aur sellest tekib vesi .
    Ainus soovitus oleks praegu õhupuhasti tagasi panna , ja oleneb mis koonukas sul on , traat eriti ei soovitata !
    mul oli ka nii et panin koonuka sõitsin umbes 500 M. siis suri välja panin tööle andsin lappi siis j2lle suri välja , ja siis pidin juba
    rollut lükkama garaazi :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte