4t Hiinakas ei käivitu.

Discussion in 'Help!' started by wwatu, Aug 15, 2012.

1. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    Säde on olemas, kuigi tsipa peenike, aga helesinine ja jõudu on, kui küünlavahe suureks teha jõuab ikka üle lüüa.
    Kompressioon on ja nagu ei ole, vahepeal neljanda löögi ajal alles tunda vahel koguaeg vahel kõvem vahel väiksem.
    Klapivahed sai paika pandud(mõlemad 0,05mm).
    Bena jõuab mootorisse, küünal on märg.

Mootori võtsin kõik lahti, no karteri osa jätsin kokku, aga silku pealt jne, osad tihendid olid läbi jne, sai silikoniga kõik kuulikindlalt ilusti kinni pandud, õigesti peale ka kõik tagasi, kuid ei lubanudki, mitte midagi...

Karpa on tsipa oksüdeerund, võtsin lahti kõik, kõik liikus, avad olid kenad puhtad, sai läbi puhuda igast, panin kokku tagasi...

Endal on mõistus otsas, mis võib viga olla...

2. kapusta

kapusta New Member

194
    0
    0
    klapid lasevad läbi ehk?

3. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    kuidas aru saan et selles viga ja kuidas korda teha?

4. GLStd.exe

GLStd.exe Member

268
    0
    16
    Mõõda kompressioon ära selleks ette nähtud asjaga,endal on 5,5-6 ja enam käima ei taha minna,vahepeal veel läheb.Tehasest ette nähtud kompressioon umbes 10 bar.

5. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16
    Klapid sooveldasid ikka äa? Endal on klapivahed suuremad kui vaja...igaksjuhuks.

6. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Igaksjuhuks on mungal mu.n. Räägi mida sa selle igaksjuhuks all ikkagi mõtlesid?

7. GLStd.exe

GLStd.exe Member

268
    0
    16
    Ei ole sellest mehest tegijat vist :lol: Mis sa üldse tegid sellega enne kui jamama hakkas?

8. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16
    Peab sooveldama, sest et klapid peaksid, muidu hakkavad läbi andma...seda sodi saab mingisugusest motopoest osta. Nagu liivapaber, kui see on vedel...ja sama mõju liivapaberil.

9. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Kas ma sooveldamist silmas pidasin? Loe uuesti eelnevat ja ehk saad aru, mida ma selle igaksjuhuks jutu all silmas pidasin.

Jaga seda lehte