Etetet, endal aprilia sr 50 r 08, peaks millalgi uue sumpa muretsema, 70se sumpa ostmisel ei näe mõtet, sest 70seks teha ei kavatse. Seega milliseid 50seid sumpasid soovitate? pole sellest ka aru saanud, et kas laser x-pro on siis 70sele või 50sele ?
mõtlesin ka Z peale, algul tglt isegi R'i peale, aga pmst kui 70 kavatsust ple, on 50se peale Z pmst sama mis R. kui laser x-pro 70sele, siis vist tulebki Z võtta tänud
mille järgi tead, et saast? võinoh, arvasin, et Z parem kui reverse ja reverse igal teisel ka keegi midagi doppleritest ei tea?
Noh, Z on igal kolmandal, erilist vahet ei ole. ma ostaks igajuhul reverse endale, sellel pidi hea perf ka olema. niiet, vali ise
Lazer X-pro on ka 50cc sumpa, olen suht paljudel stock silkudega rolleritel Lazer X-prod all näind. See nimekiri isegi ütleb et Lazer X-pro sobib 50cc silkuga: viewtopic.php?f=11&t=2311 Isegi Scooter-Attackis kirjelduses on kirjas, et X-pro sobib kõige paremini originaal ja 70cc silindritega.
Laser x ei ole 70cc-dele mõeldud, mul sõbral runner, millel laser x pro peal, täitsa viiekümnese oma ! Ja laserit piirajatega testiti mingi piirajateta sumpaga, ja laser x näitas palju paremat tulemust! nii et soovitan, z on mingi kallis jama ja reversid igal ühel peaaegu, laserx'i aga üsna haruldane näha kellegil all !
Laser XPro Exhaust Lacquered In our tests it was the best one with original and 70cc sport cylinders such as Polini and Minarelli. It is also a very convincing performer with other engines. Sellise teksti andis igastahes Scooter-Attack.com ! Järelikult on ta ikkagi summuti mis sobib nii 50cc kui ka 70cc. Ma võtaks igastahes Lazeri :wink:
Ega sa ise valid juu, 50cc all annavad nad kõik ilusti juurde. Yasuni Z kohta ma palju ei tea, aga Reverse pidi parem olema Sr.i all. X-pro kõige normaalsem ja kui kunagi tahad isegi tuunida siis pole vaja sumpat vahetada.
Kuulutan äri teema all et myyn aprilia sr 50. Plaanin ka sellele Gianelli Reverse summuti alal soetada enne müüki. Siis on lõppkiirus jälle vana hea 90 ja Gianelli Reverse on jah nagu valatud sinna sr 50 alla.