alustan ka siis projektiga 125cc minski mootor suurele 50cc emalaeva (alla)... olemas on mootor ja ka roller mõtted on kõik veel peas varsti pildid...
sain nüüd kolvirõngad ja splindid. mingi järgmine nädal panen mootori lõplikult kokku... siis tuleb hakata seda rollu kerele monteerima... sellest tuleb palju tööd... see mootor muidu töötas enne kui ta lahti võtsime... õlitasime ja möllasime...panime uued tihendid... palju palju tööd on veel ees.. siduri lahendasin ära et kuidas läheb siis taha läheb rolleri velg...selleks tuleb rollu esivelg kuhu panen piduriketta asemel ketta... käiguvahetus ja käivitus tuleb ära lahendada ning ka siis veel elektri süsteem sest minsk töötab 6v peal mitte 12v nagu rollerid... oioioi palju asju veel pole veel päris kindel et kas see suvigi veel valmis saan...
uued pildid http://www.orkut.com/Main#Album?uid=15591807549496649443&aid=1266507122 tagumine velg läheb vahetusse ja mõned gondlid ka peale...
krt enam ei viitsi üldse jännata... lammutasin lahti... peab mingi teise plaani välja mõtlema asi peab välja nägema nagu ulme tuuning roll ja samas peab saama käike vahetada ja kõike muud... tegelt poisid ja tüdrukud.... andke mõtteid... kirjutge plaane... joonistage jooniseid!!!!
Kui sa tahad et 50 mootoriplokki alla jääb, siis tee ikka ülekanne ka kergemaks, muidu läheb palju jõudu kaduma. Olekss mul ka sellised võimalused, ai ma ehitaks
aga tegelt polok on seest tuhi ja täidab vaid kiigu osa. vaata seal variaatorist teisel pool on ketas mis on velje küljes...
tegelt on ks jumal hea mõte mul... kui panna kett üle jooksma sealt kus on rollul jahutus taldrik. sinna selle asemele panna sama suur ketas kui see plastik... variaator jääks ikka vedama... ei tea kas töötaks pilidil selle koha peale panna ketas kus on see plastik osa http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom...266507122&pid=1266532521074$pid=1266533177306
Ise enesest on asi teostav, aga masin ei hakka sul niimoodi liikuma. Mõtekas on ikka otse mootorist tagarattasse jõud viia. Mootor ei jõua sul selliseid pöördeid aretada ,et see asi maksimumina töötab Aga proovi, iseenest on väga huvitav.