Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! Võimalik ka see, et stage6 spordi jaoks jääb punane survekas pehmeks veel.
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! tal ju valge survekas, proovi kangemat survekat ja/või sidurivedrusi Kui rasked rullid on? võid kergemaid rulle proovida.
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! Jap valge survekas, kunagi eelmine aasta sai multivariga ostetud. Rullid peaksid olema 5,5g või kergemad.
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! Valge jääb nõrgaks 70cc puhul. Muidu võib segu vale olla.
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! Mida siis panan, kui valge nõrgaks jääb, tahaks ära tellida või osta. proovimis võimalusi pole ju kusagil.
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! Sport proga jääb isegi kollane vast nõrgaks, seega soovitaks punast survevedru. Õiged rullid juurde ja vario timmis.
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! Tänud, eks ma lähen võtan täna ära. Eks ma annan teada, mis juhtus. 8)
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! nonii, tegin selle survevedru vahetuse ära, mitte midagi ei muutunud, ei ole minekut ei ole jõudu. Kuigi ma vaatasin et sidurivedrud ka logisevad(sõnaotses mõttes). Et siis sai vabalt liigutada siduriklotse. Hetkel peal on siis punased sidurivedrud. Kuidas ma selle liikumise korda saan? Abi!!! Tahaks see nädal liikuma saada.
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! Õige siduri jaoks ostetud vedrud? Korralikult paigaldatud?
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! kunagi koos siduriga ostsin, ma ei tea miks logisevad. Mul hetkel malossi sidur sees, seega ma peaksin ostma malossi vedrud ? Minumeelest sai ostetud malossi omad, aga juu siis valed, palju umbes hind ? mingi 15€ ?
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! Fly clutch? Delta clutch? Ega jah, mingi 15 ringis on sidurivedrude komplekt, kus kolm vedru sees. Kui ise ei tea kumb sidur sul on võta mõnda motopoodi kaasa ja küsi, või tee pilte. Neile käivad spets vedrud muidu jah.
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! Panin peale vana siduri, kuigi seal olid klotsid kulunud. Ja peale panin kollased vedrud. Läks paremini edasi kui malossi ja nende punaste vedrudega. aga kiirendust ikka ei ole, ikka uimab nagu tigu kohapealt. Jõudu nagu üldse ei ole. Pöörded lähevad kaua ülesse. Annan gaasi põhja, mingi 1-2 sekki ja siis tulevad pöörded ülesse ja hakkab vaikselt vedama. Rullid peaksid olema 5,2g. Seega äkki peaks raskemad panema ? Kes oskab, andku abi!
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! karpa pole timmis ? liiga suur düüs äki.
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! düüs'i viga ei ole ilmselt, kuna proovisin suuremat düüs'i , siis ei läinud üldse minema kohalt, ei läinud töölegi
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! Kui suuremaga ei lähe töölegi siis on liiga suur, tõmbab täis. Kui saad proovi natuke väiksemat.
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! See ju ei lahenda selle masina probleeme kulla inimene 8)
Re: Probleem Speedfight'i edasiliikumisega!!! HELP!!KIIRE!!! Aga läbi selle saad liikuva rolleri endale persealla. okei tegelt edu parandamisel mõnipäev lendame koos garaazi