Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Lahja segu alguses külma mootoriga, liiguta nõela või paar ühikut suurem düüs.
Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Kui nõel käes nii, et astmed asuvad üleval, siis liiguta allapoole ühe võrra.
Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Mul alguses asus nõelal see jublakas 4 astme peal siis muutsin 3 astme peale ja siis hiljem uuesti 4 peale ,aga alguses kui oli 4 astme peal siis töötas korralikult ja 3 astme peal töötas ka normaalselt.
Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Kui aste 3'ndal töötas kehvemini siis tasub panna 1 või 2 ühikut suurem düüs, ning siis valida parim nõelaaste.
Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Arvad ,et siis saab gaasi põhja anda ,et roller välja ei sureks ? Aga ennem töötas 4 astmel ideaalselt lihtsalt vahe peal ei läinud käima sees karpa imes ennast täis.
Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Selles ei või asi olla kui sumpa annab õhku läbi ,sealt silindri juurest?
Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Ma ei hakka eraldi teemat välja tegema ,et küsin siia samma ,et miks mul gaasirullik raske on ,nagu selles mõttes ,et raske on gaasi anda ,et varem oli poole kergem.
Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Karpas midagi kinni kiilunud/valesse asendisse läinud või on gaasitross vigane. (mõni kiud lahti vms)
Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Gaas võib olla peale kiilunud, saab palju peale ja ei lähe kergelt käima.
Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Aga selles ei või asi olla kui mul bena otse karpasse jookseb ,et ei ole bena filtrit enam vahel.
Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Selles asi ei saa olla, keeway'del on vaakumkraan vahel. Paagist tuleb 2 voolikut, vaakum ning bensiini. Vaakumvoolik peab vaakumis olema et üldse bensiini peale tuleks, nii et ainult pöörlevale mootorile tuleb bensiini peale.
Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Nõel läbi siis,oma freedol ajas õhufiltrist välja nõel kiüub kinni jääma
Re: Probleem Keeway Hurricane'ga Mul tuli ka vahepeal õhufiltrist ,aga mul tuleb kusagilt õhufiltri tagant ,sealt kus sisse laske voolik on.