mul tuli siukene soov teha roller 70cc sest tahaks tagurattasse saada paremini ja yldse sõitmiseks ja hinna piir peaks jääma 6 k juurde minu list oleks siukene : silku-70CC STAGE6 SPORT PRO väntvõll-Doppler Endurance laagrid-SKF C4 sumpa-Stage6 PRO Replica CE Exhaust Chrome ma ise kyll eriti ei ole proff 70se kiti kokku panemiseks aga targemad vennad võiksid mind aidata ja mida oleks juurde vaja ja oleks see tõttu talveks väikseks projektiks
silku-70CC STAGE6 SPORT PRO väntvõll-Doppler Endurance laagrid-SKF C4 sumpa-Stage6 PRO Replica CE Exhaust Chrome Karpa Dellorto 19mm Polini Speedcontrol Ja timmi, masin liigub, kui raha on.
need st6 kuluvad nii k2be 2ra, kui tahad tagaratta pilli saada, võta nt polini sport silku, v2ga võimsa v22ndega ja peab vastu ka
Silku airsail t6 70 cc Vänt stock aind c4 laagrid, 17,5 dellorto karpa, multivar vb klapilehed kui kaasa ei saa uus rihma ja piisab . Sumps, yasuni z vb käib ka
silku - DR 70 -1700 karpa -17.5 -19mm-1200 vänt- dopler endurance vms + skf c4 laagrid-1200 sumpa - gianelli shot -2800 Kokku 6900 kui tellid osad jupid mareki või harri käest saad kokku kindlasti odavama hinna ja karpa saad osta kasutatult poole odavamalt nii et umbes 6200 tuleb hind kokku , kui raha juurde saad siis osta brauerist või kuskilt 1200 kr multivar ja masin suht püss