Tere. Mul küsimus et kui am tahan enda Italjet Formulale panna peale 70cc , siis mis ma peaksin selle jaoks veel muutma mootoris? olen kuulnud et väntvõlli peaks ära vahetama.
Lahjemate 70cc silindritega peab vahetama ära väntvõlli laagrid. (C3/C4) Võimsamate 70cc-ga ka juba väntvõlli. Ning soovitatavalt 70cc summuti, suurem karburaator. Kuid kõik oleneb silindrist.
Mina isiklikult vahetaks kindlasti väntvõlli ja klapilehed ära. Summuti ja karburaator on vabatahtlik. Õlipumba soovitan ebameeldivuste vältimiseks eemaldada ja teha õli-bensiini segu paaki, 1:40 vahekorras. Võib ka sättida pumba rohkem peale andma, aga see keerukam teema. Väntvõllilaagrid C3-ed juhul kui tegemist ei ole high-end silindrikomplektiga. C4 on raiskamine. Õhufiltrit ma ei näpiks ja põhjuseid on rohkem kui 3, seega ei too ma neid siin pikalt välja.
jep seda kohekindlalt vaja kui 100cc on võimalik ültse paigutada sinna Aga sis on kindlalt vaja mingit head väntvõlli ja laagreid ka häid siis võib midagi vb saada sealt ka aga ei ütle midagi kindlalt . ja sis tuleks ka kindlat teha ka midagi karpas jne .