Tere.. Tekkis küsimus et kui osta masinale 70cc silinder ja muu kõik jätta stock siis milline oleks tulemus? Kas täiesti kasutu või oleks mingit tulemust kah näha? (Rolleriks on Keeway Matrix 06)
Suurem düüs vajalik,muidu jääb nälga.Jõu vahe on meeletu.Rulle ja vedrusid jõuad ikka osta ja muud pole vajagi.
Ütleme et ma ostaks selle 70cc silku peale, mässaks nende düüside ja värkidega ja saaks asja paika, aga tekiks soov rolleri dokumente ja värke korda saaada.. Kas see oleks võimalik? Sellesmõttes dokumente korda et mul ainult rolleri pass või mis iganes, lube ega midagi pole, elan alevikus siin rahulik.
Rolleri lähed võtad arvele tavapäraselt,dokkides kirjas et 50cc,kui küsib ütled 50cc,midagi näpitud ei ole.Keegi ei kontrolli kas sul on 70cc või 50cc.Tähtis,et spido-suunad olemas,välimus enamvähem ja pidurid võtavad. Lubadeta vahelejäämine on õnne asi-võimalik hoiatus,rahatrahv,ei ole võimalik lube teha mingi aja jooksul..
Hmm, ok, ma ei tea kuidas need seadused täpselt on, keegi rääkis kunagi et kui 18 saad / oled siis ei pea lube olema. Ei usu seda väga, on see tõsi?
• AM-kategooria mootorsõiduki (mopeed) juhtimisõigust või piiratud juhtimisõigust ei nõuta isikult, kes on sündinud enne 1993. aasta 1. jaanuari.
Olenevalt silindrist, võib olla pead vahetama väntvõlli laagrid. Lahjemapoolse sportsilindriga ei pea. Märgatav väände kasv on asjal, tippu tuleb juurde natuke.
Mõtlesin seda silindrikomplekti. http://www.cn-parts.ee/pood/et/kik-...t-naraku-70ccm---1e40qmb-e2--cpi--keeway.html
Ikkagi tekkis veel küsimus.. Kui ostan 70cc silindri peale ja jätan algselt kõik muu stockiks siis ei saa asi olla ju hullem kui 50cc silindriga? Lihtsalt ta ei ole väga palju võimsam ning ei tasu väga ära ju ?
Kui ostad 70cc silindri endale, siis peaksid kindlalt ära vahetama düüsi. Siis võiksid rullid jne vahetada. Liikumine läheb sul siis kohe kindlalt paremaks nii kiirenduselt kui ka tipult.
veits rohkem jõudu on masinal aga egas eriti ei ole mõtet jah osta aind silkut kui midagi muud ei vaheta või suuremat/paremat peale ei pane :roll:
ja kui tahad paremaks rohkem, siis osta sumpa ka teine alla. siis on kõik hea. aga kui aint silku tahad osta, siis kindlalt düüs, vedrud ,rullid. kokku kõigerohkem nendepeale 20euri läheb