Kes siit neid teeb? Selline küsimus ka veel, et kas eksamite algus on igas koolis sama? 4.Juuni - Eestikeel 11.Juuni - Matemaatika 16.Juuni - Inglise keel Nii on nad mul.Kellaaegu ei tea
Irw Eksamile ülikonnas. Mina lähen sinna küll nii, et ma ennast mugavalt tunneks. Kuna on piisavalt soojad ilmad, on minu "ülikonnaks" lühikesed püksid ja t-särk.
Ka mulle loeti eksamite aeg sõnad peale et pidulikus riietuses ja midak õike veel, aga minu ülikond oli loomulikult see, mis pea iga päev - teksad, tumedad jalavarjud ja nahktagi. Viimasele eksamile sõitsin veel vihmase ilmaga ja ilmusin kohale peaaegu läbimärjana, jalad ka porised. Andsin eksamitöö 40 minutit peale starti ära ja jalutasin välja, kargasin ratta selga ja panin minekit. Sain eksamitelt läbi. Aga noh, mul ei olnud 9. klassi eksamid kah... :lol: Omamoodi märkus tehakse mõnel pool suitsulõhna peale, kuna ei pidavat kooliõpilasele sobima. Aga te tehke pulli, minge tuukriülikonnas ja kui vinguma hakatakse, öelge, et ise te nõuate ülikonda...
Aiplää kui lihtne see esta oma oli. Aga kirjandi ma failisin vast. ei saanud seda 200 sõna täis Ma õppisin pealegi selliseid asju mida vaja ei läinud.
Eksam oli ise lihtne, kirjandi teemagi oli suht hea, "Mulle meeldib Eesti elada?", kuid jube kahtlane tunne on selle eksami suhtes :roll: Tunni pärast saame hinded teada, sest meid klassis 5 // Eksam 4, 82 punkti sain.