abi natuke:palun

Discussion in 'Tuuning' started by --aeroxboy, Nov 2, 2009.

1. --aeroxboy

--aeroxboy New Member

88
    0
    0
    tere oleks abi vaja siis yamaha aerixsile sumpa valimisl et tahaks ta naq tagale saada jne et mis sumpa peaks olema olen mõned välja valinud ja milline neist hea või siis soovitage muud palun:D
    yasuni r
    stage 6 pro replica
    hebo sport
    doppler s3r
    need on siis sumpad mis ise olen valinud välja aga milline neist oleks hea sellise setiga
    mootor:minerelli
    vänt:doppler endurace
    silku:motoforce racing 70cc
    karpa:dollerto 19mm
    vario:polini super speed kit
    ootan ka siis teisi soovitusi just tagal sõitmise jaoks vaja ja võix olla ka hea tipp
    ette tänades:aeroxboy

2. RyNtZ

RyNtZ Member

206
    0
    16
    Ise soovitaksin Yasuni R'i. .

3. --aeroxboy

--aeroxboy New Member

88
    0
    0
    osad räägivad et yasuni r pidi algul mõtlema aga teised jälle et väga hea
    ei oska midagi ise rääkida kuna pole teadja vend :D aga jah tahaks siis soovitusi tahan just masinale head minekut ja et saaks puhta gaasiga tagale:D

4. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    Isiklikult soovitan doppler s3r mul oli see peal algul vajab ikka julma timmi ajamist aga asja saab tippu ja minekut andis ikka kõvasti

5. Garrett

Garrett Member

345
    0
    16
    ega sul summuti ei anna võimsust juurde.. võimsus tuleb ikka silindrist ehk kui sul ära ruunatud silinder, siis sul ei lähe mitte mingi valemiga tagale ainult summutit vahetades..
    lisa siia, silindri informatsioon samuti, siis saab edasi vaadata (hp, ls, rõngaste arv nt..) kui tagale vaja saada, siis tuleb valida summuti, mis töötab madalatel pööretel kuid paratamatult kaasneb sellega tipi alanemine..

6. --aeroxboy

--aeroxboy New Member

88
    0
    0
    mootor:minerelli
    vänt:doppler endurace
    silku:motoforce racing 70cc
    karpa:dollerto 19mm
    vario:polini super speed kit
    milline summ siis töötaks sellise setiga hästi ise arvan kah et s3r on hea aga siiski ootan soovitusi veel tahaks head tippu ja ka head minekut et saaks puhta gaasiga tagale:rolleriks on yamaha aerox

Jaga seda lehte