tere oleks abi vaja siis yamaha aerixsile sumpa valimisl et tahaks ta naq tagale saada jne et mis sumpa peaks olema olen mõned välja valinud ja milline neist hea või siis soovitage muud palun yasuni r stage 6 pro replica hebo sport doppler s3r need on siis sumpad mis ise olen valinud välja aga milline neist oleks hea sellise setiga mootor:minerelli vänt:doppler endurace silku:motoforce racing 70cc karpa:dollerto 19mm varioolini super speed kit ootan ka siis teisi soovitusi just tagal sõitmise jaoks vaja ja võix olla ka hea tipp ette tänades:aeroxboy
osad räägivad et yasuni r pidi algul mõtlema aga teised jälle et väga hea ei oska midagi ise rääkida kuna pole teadja vend aga jah tahaks siis soovitusi tahan just masinale head minekut ja et saaks puhta gaasiga tagale
Isiklikult soovitan doppler s3r mul oli see peal algul vajab ikka julma timmi ajamist aga asja saab tippu ja minekut andis ikka kõvasti
ega sul summuti ei anna võimsust juurde.. võimsus tuleb ikka silindrist ehk kui sul ära ruunatud silinder, siis sul ei lähe mitte mingi valemiga tagale ainult summutit vahetades.. lisa siia, silindri informatsioon samuti, siis saab edasi vaadata (hp, ls, rõngaste arv nt..) kui tagale vaja saada, siis tuleb valida summuti, mis töötab madalatel pööretel kuid paratamatult kaasneb sellega tipi alanemine..
mootor:minerelli vänt:doppler endurace silku:motoforce racing 70cc karpa:dollerto 19mm varioolini super speed kit milline summ siis töötaks sellise setiga hästi ise arvan kah et s3r on hea aga siiski ootan soovitusi veel tahaks head tippu ja ka head minekut et saaks puhta gaasiga tagale:rolleriks on yamaha aerox