Rolleriks on 50cc Gilera Runner (2006) ja mureks on hiiglama suur bensiinikulu. Bensiini võtab 9-10l/100km (vahest isegi rohkem) Tahakski küsida, et millest selline suur kütusekulu tingitud on? Rolleril on piirajad eemaldatud, peale on pandud sport sumpa, karburaatoriks on Dellorto 17,5mm ja düüs on 80. Tänan juba ette abi eest.
Roller hakkas kohe niipalju kütust võtma? Minul peale piirajate eemaldamist võtis 5,5 umbes. Hooldused jne tehtud ilusti ikka?
Ostsin kasutatult rolleri (ostes olid piirajad maas juba) ja hooldused on tehtud. Ma ise arvan, et äkki on düüs liiga suur?
Igaksjuhuks ostsin uue karpa põhja koos tihendiga sest vana tihend oli küll väga ära väsinud aga karpa siiski ei lekkinud. Panin peale väiksema düüsi ja see võttis natuke kütusekulu alla ka, aga ikka on liiga suur (mingi ~ 7l/100le nüüd).
Kui kodanik frooperil on mootorit natuke muudetud, on mul täiesti stock. Gaasi annan täiesti mõistuse piires. Aga täna lasin õli ülejäägi mootorist välja, kas liigne õli ei pane kütet rüüpama?
Täiesti stock mootoriga ja ls624km on see 10,5 ikka väga imelik. Ja ei tea kas üleliigne õli tohiks kütusekulu mõjutada, pigem kaldun arvama et ei tohiks (aga see on minu arvamus) Nüüd kui sa üleliigse õli välja lasid, saadki teada kas mõjutas või ei, niiet anna teada siis
Endal kah võtab kuidagi liiga palju , karpa on 12.5 aga ikkagi võtab ikka kõik ära mis sisse kallad , paak 5L ja sellega sõidan mingi 50-70km :roll: