Abi variaatoriga.

Discussion in 'Help!' started by riiiivo96, Sept 25, 2011.

1. riiiivo96

riiiivo96 New Member

213
    0
    0
    Olen kuulnud et variaatoris on mingi seib mis piirab kiirust . Et kus see asuda võiks , siduri taga ? või ees ? Ja veel selline mure , et tahaks rihma vahetada aga ei saa esimest ketast vms lahti, käib ringi ja ei tule , kuidas saaks selle nii ära stopata et saaks lahti ?

2. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    kui võtad esimese variaatori kaane koonuse maha siis seal puksi peal peaks see seib asuma.
    Ja kuidas seda lahti saada, ja isiklikult teen nii et keeran pikema küünla silindrisse ja õrnalt keeran võllist kuni küünal vastu kolbi läheb ja siis keeran lahti, aga ega ma seda ei soovita väga (ei tea ju kui kõvasti sul see mutter knni on:p

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Suruõhuga kinni lastud nagunii, seega ära topi mingit pikemat küünalt, keerad veel midagi muud ka perse.
    Parem räägi mis masin on, igal masinal omad nipid.

4. riiiivo96

riiiivo96 New Member

213
    0
    0
    sain juba kätte . Aga sama ikka tipp, vb on asi ka selles et õhufilter sitane ja karpa vb paska täis et turtsub täiega.

5. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    ma tegin sammuti õhufiltri puhtaks mis oli enne väga jama täis, ja kuna tegin ta puhtaks siis pidin ka segu rikkamaks muutma.

6. riiiivo96

riiiivo96 New Member

213
    0
    0
    nojah , aga mul on 4takti . :D

7. Hans

Hans Member

121
    0
    16
    Kui on hiinakas, siis võib tal elektrooniline piiraja vabalt olla. Seda tuleb sul endal guugeldada.
    Alati on võimalus, et karpa kaanele on kruvi sisse keeratud, mis piirab nõela käiku.

8. riiiivo96

riiiivo96 New Member

213
    0
    0
    kui oskad ja viitsid siis ehk vaatad: Muidu mark on solifer BT49QT-20 ja 2010a. musta värvi jne.

9. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Neil on suht kindlalt elektrooniline piiraja, kusagil oli siin juttu ka sellest masinast.

10. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Elektrooniline piiraja on sellel maas!

Jaga seda lehte